Η πρώτη αποχώρηση από το Survivor 2024 είναι γεγονός με τη διαδικασία να είναι διαφορετική από όσες είχε συνηθίσει το τηλεοπτικό κοινό στους προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αφού δεν προηγήθηκε ψηφοφορία από τους τηλεθεατές. Η Ανδριάνα Καγιά, λοιπόν, είναι αυτή που αποχώρησε από την παραλία των Μαχητών στον Άγιο Δομίνικο.

Ο παρουσιαστής του Survivor 2024, o Γιώργος Λιανός, προσκάλεσε τις τέσσερις υποψήφιες – Ανδριάνα Καγιά, Μαριλίνα Βακονδίου, Ιωάννα Τζαβέλα και Δώρα Νικολή – σε μια ύστατη μονομαχία για να κερδίσουν την παραμονή τους στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

«Με βάση την κατάταξη κάποια έχει τα καλύτερα και κάποια τα χειρότερα στατιστικά. Η κοπέλα με τα καλύτερα στατιστικά θα παίξει με αυτή που έχει τα χειρότερα στατιστικά. Και η δεύτερη θα παίξει με την τρίτη. Στις μονομαχίες θα κοιτάμε τα στατιστικά από την αρχή του Survivor και δεν θα είναι στατιστικά εβδομάδας. Η Δώρα θα παίξει με την Ιωάννα και η Μαριλίνα με την Ανδριάνα», εξήγησε και πρόσθεσε: «Η παίκτρια με τα καλύτερα στατιστικά έχει άλλον έναν άσσο στο μανίκι μπορεί να επιλέξει τον τελικό στόχο που θα αγωνιστούν όλες οι κοπέλες».

Η Δώρα νίκησε την Ιωάννα και «σφράγισε» την παραμονή της. Η Ανδριάνα, πάλι, ηττήθηκε από τη Μαριλίνα και την Ιωάννα και αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

«Ήταν σημαδιακό»

Η Ανδριάνα ήταν μια από τις πιο δυνατές παίκτριες των Μπλε, αλλά από την αρχή φάνηκε να μην μπορεί να «δέσει» με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας της αναφέροντας πως επειδή έλεγε αλήθειες ενοχλούσε τους άλλους.

Στο φινάλε του επεισοδίου που ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (11/1), η Ανδριάνα συγκινημένη ανέφερε: «Σήμερα έχασα με 8-0 είναι σημαδιακό για τις οκτώ ψήφους που πήρα στην ψηφοφορία. Ήταν σημαδιακό. Δεν θέλω να φύγω, αλλά δεν μπορώ και να μείνω».

Συγκλόνισαν ο Νίκος Γκάνος και η Μαρία Αντωνά

Στο μεταξύ, συγκλόνισαν το τηλεοπτικό κοινό με τις προσωπικές τους ιστορίες ο Νίκος Γκάνος και η Μαρία Αντωνά.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τον θάνατο της αδερφής του. «Ο τρόπος που έγινε ήταν πολύ περίεργος», είπε και συνέχισε: «Καθόμουν πολλές ώρες στον υπολογιστή σαν παιδάκι, μια μέρα η αδελφή μου που ήταν ξανθιά, η μητέρα μου της έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα. Πριν φύγει η αδελφή μου από το σπίτι φωνάζει από το μπάνιο: “Νίκο, έλα να με δεις γιατί θα φύγω”. Της είπα “Άσε με ρε Μαρία, τώρα κάθομαι και παίζω στον υπολογιστή θα σε δω μετά” Και δεν την ξαναείδα», είπε ο Νίκος Γκάνος. Στη συνέχεια πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό το μετανιώνω πάρα πολύ και γι’ αυτό με έχει κάνει να μην αφήνω στη ζωή μου τίποτα για αύριο».

Από τη μεριά της, η Μαρία Αντωνά αναφέρθηκε στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε ο αδερφός της. Μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής, ξέσπασε σε κλάματα.

«Η πιο δύσκολη κατάσταση που έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής στη ζωή μου είναι το ξαφνικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο αδερφός μου, τον οποίο για αρκετά χρόνια είχα στερηθεί λόγω του ότι εγώ ζούσα με την μητέρα μου και ο αδελφός μου με τον πατέρα μου. Μετά από χρόνια λοιπόν, όταν ενώθηκαν ξανά οι ζωές μας και ήρθαμε μαζί, ήρθε ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας για το οποίο ήμουν ουσιαστικά και η πρώτη που τηλεφώνησαν», είπε και συνέχισε:

«Είχε ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει από κάτι πολύ μικρό και ασήμαντο, που ουσιαστικά ήταν μια βιταμίνη η οποία έλειπε στο αίμα του και δεν το γνωρίζαμε, ο αδελφός μου πέρασε δυο ισχαιμικά επεισόδια από τα οποία είχε παραλύσει όλη η δεξιά του πλευρά».

«Ήταν για μένα σοκαριστικό αυτό το γεγονός, να μπορέσω να σταθώ δυνατή για να είμαι δίπλα του και ταυτόχρονα να βλέπω και τον αδελφό μου σε μια τέτοια κατάσταση. Χαίρομαι όμως πολύ γιατί με πάρα πολύ αγώνα και πάρα πολύ κόπο το ξεπέρασε, είναι γερός και δυνατός και σίγουρα θα είναι πάρα πολύ χαρούμενος που με βλέπει μέσα στο παιχνίδι», τόνισε έπειτα.

«Νομίζω ότι αυτό με στιγμάτισε σαν άνθρωπο γιατί εκεί κατάλαβα ότι στη ζωή δεν έχει τίποτα άλλο σημασία εκτός από το να είμαστε καλά και να είμαστε ευγνώμονες για ό,τι έχουμε. Τι το ανέφερα τώρα», κατέληξε.