Από το πλατό στις Τζιτζιφιές, σε εκείνο του ΟΛΑ και από εκεί στο στούντιο του «Ράδιο Αρβύλα» και του «Just the 2 of us». Κάπως έτσι, η Μαρία Μπεκατώρου έγινε διακαναλική… και από «καφετζού» του Τηλεάστυ έγινε η κυρία της διπλανής πόρτας σε όλο το άστυ ή για να ακριβολογούμε όλης της Ελλάδας.

Έχει νάζι, χιούμορ, κέφι και το μεταδίδει στο κοινό, ιδίως σε μια τόσο χαλεπή οικονομικώς περίοδο, που το χειλάκι δε σκάει χαμόγελο, εύκολα. Λίγο η «μετάδοση» γέλιου, λίγο η αναμετάδοση κυρίως από τις εκπομπές ΟΛΑ και Ράδιο Αρβύλα και κάπως έτσι η Μαρία ανέλαβε ρόλο τραγουδίστριας στο πλευρό του Χρήστου Χολίδη. Τι κι αν φωνή δε διαθέτει; Τι κι αν η αντίπαλός της στο σόου, Ελένη Φουρέιρα διαλαλεί πώς «Το ‘ χει», μέσα από το τραγούδι της. Η Μαρία Μπεκατώρου μάλλον «το’ χει» περισσότερο, αφού εξοβέλισε από το παιχνίδι φωνές και κορμάρες!

Το δρόμο προς τη δόξα της άνοιξε κυρίως ο Αντώνης Κανάκης, με τον οποίο ξεκίνησε στην αρχή της φετινής σεζόν ένας μιντιακός διάλογος. Από τη μία, στην εκπομπή του, δεν παρέλειπε να σατιρίσει την ξανθιά παρουσιάστρια. Από την άλλη η Μαρία του απαντούσε καλόβολα μέσω συνεντεύξεών της. Και κάπως έτσι, η διαφήμιση του ονόματός της έγινε συνώνυμο της σύγχρονης τσαχπινιάς. Μέχρι και τη μπουμπούκα, Ευγενία Μανωλίδου, παραγκώνισε η μικροσκοπική Μαρία, η οποία μονοπώλησε το ενδιαφέρον εκτός κουζίνας. Σε αυτό μόνο το χώρο περιόρισε την Ευγενία… μέχρι που το Master Chef  τελείωσε για να στραφούν όλοι στο Just the 2 of us και με τα κινητά ανά χείρας να υπεψηφίσουν το νέο τηλεοπτικό νόμο, που θέλει τη Μαρία Μπεκατώρου «το πιο λαμπρό αστέρι» όχι της ψαραγοράς αλλά στις Τζιτζιφιές.

Μέχρι νεοτέρας τουλάχιστον. Πιστεύετε ότι το Μαράκι θα παραμείνει εκεί; Τα τωρινά προγνωστικά την αναδεικνύουν νικήτρια του τηλεπαιχνιδιού. Με τόση αγάπη από τον κόσμο δεν αποκλείεται του χρόνου να τη δούμε σε ένα μεγαλύτερο κανάλι.