Μία ιδιαίτερη ιστορία ξεδιπλώθηκε στο πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής του Star «Cash or Trash» όταν εμφανίστηκαν για να δοκιμάσουν την τύχη τους στο επεισόδιο της Τετάρτης (20/9) η Φανή κι ο Άσκιν – μια Ελληνίδα κι ένας Τούρκος που γνωρίστηκαν στη Γερμανία, αγαπήθηκαν, έφτιαξαν την οικογένειά τους και τώρα μένουν μόνιμα στη Σμύρνη.

Πέραν του επίπλου που πήγε το ζευγάρι για να εκτιμήσουν οι ειδικοί, η παρουσιάστρια της εκπομπής Δέσποινα Μοιραράκη στάθηκε στην σχέση τους και στο πώς άνθισε ο έρωτάς τους και κυρίως πώς κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που οι εθνικότητές τους θα μπορούσαν να ορθώσουν.

«Θέλω πάρα πολύ να σας ευχαριστήσω, από όλη την ομάδα της εκπομπής, που είσαστε μαζί μας γιατί είναι η πρώτη φορά εδώ στο πλατό που έρχεται ένα ζευγάρι από το εξωτερικό ειδικά για το “Cash or Trash” της Ελλάδας. Εύχομαι να είναι η ζωή σας όμορφη, να έχετε υγεία, αγάπη και ευτυχία» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας.

Μόλις την συνάντησαν, δε, η Φανή είπε την ιστορία τους. «Είμαστε ζευγάρι, Ελληνίδα και Τούρκος. Η καταγωγή μου είναι από τα Τρίκαλα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μόναχο της Γερμανίας όπου εκεί γνωριστήκαμε με τον Άσκιν. Ερωτευτήκαμε, παντρευτήκαμε, κάναμε μια κορούλα που είναι 8 χρονών τώρα και αποφασίσαμε κάποια στιγμή να φύγουμε από τη Γερμανία. Σκεφτόμασταν που θα ήταν καλύτερα να πάμε. Πήγαμε, λοιπόν, για διακοπές στη Σμύρνη, μου άρεσε πάρα πολύ και μετά είπα στον Άσκιν πως “καθόμαστε εδώ και δεν πάμε πουθενά”. Είμαστε εδώ και επτά χρόνια στη Σμύρνη».

«Με άγγιξε ότι τον είδα ως άνθρωπο»

«Στην πρώτη μας γνωριμία δεν ήξερα ότι είναι Τούρκος», αποκάλυψε η Φανή για να συμπληρώσει με ειλικρίνεια πως «υπάρχουν δυο τρία πράγματα τα οποία τα ξέρουμε όλοι μας. Είναι τα γνωστά. Ναι, στην αρχή λίγο με… έτσουξε η καταγωγή του! Αυτό που με άγγιξε όμως είναι απλά ότι τον είδα μετά σαν άνθρωπο. Έβγαλα στην άκρη από ποια χώρα είναι ή ποια θρησκεία έχει ή ποια γλώσσα μιλάει και απλά συγκεντρώθηκα στον άνθρωπο».

«Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα και εγώ στην αρχή. Πως θα μπορούσα να είμαι, τώρα, με μια Ελληνίδα και όλο αυτό το θέμα αλλά οι καρδιές μας μίλησαν και όλα τα άλλα ήταν εύκολα μετά. Πώς θα μπορούσα να μην αγαπήσω μια τέτοια γυναίκα» τόνισε, με τη σειρά του, ο Τούρκος παίκτης του «Cash or Trash».