Η Εύη Βατίδου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επικριτικά σχόλια που έχει δεχτεί, όπως ότι «δεν γνωρίζει να καλέσει την Αστυνομία».

Το πρώην μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και είπε πως «θεωρώ ότι υπάρχει μια προκατάληψη εναντίον της γυναίκας γενικότερα. Εμένα με είπαν τσιμεντόλιθο, τούβλο, σούργελο. Ό,τι και να κάνω δεν μπορώ να πάρω το 100. Δε μπορεί σε ένα δημοκρατικό κράτος να έρχεται ο άλλος και να σε βρίσει κατ’ αυτόν τον τρόπο».

Επίσης, αποκάλυψε την ηλικία της, όπως και ότι έχει σχέση με αρκετά νεότερο σύντροφο. «Τη λέμε την ηλικία. Είμαι 47 και ο σύντροφός μου είναι 35», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Εύη Βατίδου μίλησε για τον Αλέξη Κούγια και αναφέρθηκε στο ζήτημα της διατροφής, ξεκαθαρίζοντας πως «λένε για κάτι υπέρογκες διατροφές και κάτι πράγματα που δεν έχουν γίνει. Για όσους ξέρουν και ειδικά οι δημοσιογράφοι γνωρίζουν ακριβώς τη δική μου ιστορία. Ποτέ δεν είπα ότι δε βοήθησε ο πατέρας τους. Δεν είναι όμως σωστό να λένε ότι τα έχω “αρπάξει” και πάω να κάνω τις μπάζες μου».