Η Μαρία Σολωμού μέσα από το Podcast της με τίτλο «Όσα ξέρει η Μαρία» μίλησε για την εμπειρία της στη διαδικτυακή πλατφόρμα TikTok. Η ίδια άνοιξε λογαριασμό στο TikTok πρόσφατα, χωρίς, όμως, να έχει ανεβάσει κάποιο περιεχόμενο ακόμα.

Η ηθοποιός αυτή τη φορά, επικεντρώθηκε περισσότερο στο ότι ένα άτομο μπορεί να προσλαμβάνει την εικόνα του τελείως αλλοιωμένη, ανάλογα με τη μόδα ή τα πρότυπα που του παρουσιάζονται. Όπως εξομολογήθηκε η Μαρία Σολωμού, και εκείνη στην εφηβεία της ένιωθε πολύ άσχημα για το στήθος της. «Τι ανεβάζουν εκεί πέρα; Οποιοδήποτε μέγεθος σε πωπό και τέτοια. Γιατί μου τα δείχνεις εμένα κοπέλα μου; Μ ’αρέσει ο πωπός μου, όπως είναι μικρούτσικος», ανέφερε η ίδια.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι πρέπει να έχουμε τον ίδιο πωπό ή το ίδιο στήθος. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρή, επειδή είχα πολύ στήθος ένιωθα τόσο άσχημα, γιατί εκείνη την εποχή πρέπει να ήμουν εγώ κι άλλες δύο με στήθος. Ένιωθα τόσο μειονεκτικά. Είχα πάει σε γιατρό στα 16 μου για να το ‘’κόψω’’ και μου είπε ο γιατρός ‘’πήγαινε 19 κι αν δεν σου αρέσει, θα στο κόψω εγώ’’. Δεν ξαναπήγα, βέβαια, στον άνθρωπο. Τότε είχαν βγει στη μόδα τα φανελάκια και όλες τα φορούσαν χωρίς σουτιέν. Εγώ ένιωθα σαν να είμαι άλλη τόση, σαν αγελάδα ένιωθα. Ήταν δική μου εκτίμηση, χωρίς το tik tok. Μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι οι άλλες ζήλευαν εμένα, κι έπρεπε να σταματήσω να ζηλεύω τις άλλες, πέρασαν χρόνια», είπε η Μαρία Σολώμου.

Η δήλωση της Μαρίας Σολωμού είναι στο 02:37.

Συνεχίζοντας, η ηθοποιός πρόσθεσε πως «εγώ, όταν ήμουν 22 ετών, δεν είχα ασχοληθεί ακόμα με το πώς είμαι ακριβώς, και τι πάει να πει περισσότερα ή λιγότερα κιλά. Δε με ενδιέφερε τίποτα. Κάθε εποχή έχει τα προβλήματά της. Κανονικά έπρεπε 22 χρονών να απαγορεύεται. Να πας να κάνεις τι; Baby botox; Εγώ έκανα στα 40+ και δε μου άρεσε. Γιατί πρέπει να είμαστε όλοι έτσι; Είναι ωραίο; Το θεωρώ κάκιστο».

«Όταν έβγαλα τη φωτογραφία πριν 2 χρόνια, χωρίς ρετούς και make up που ήμουν με τα εσώρουχα για να δείξω ότι όλα τα σώματα δεν είναι τέλεια, οι μισοί πέσανε να με φάνε. Για μένα είναι ατέλειες αυτές να έχω κυτταρίτιδα, ραγάδες και χαλάρωση».