Ένα λευκό, ρομαντικό, διάφανο φόρεμα επέλεγε για τον γάμο του καλού της φίλου και σχεδιαστή Simon Porte Jacquemus με τον Marco Maestri, η Dua Lipa. Η 27χρονη τραγουδίστρια ταξίδεψε στη Γαλλία για τον γάμο και ήταν, όπως όλοι οι καλεσμένοι, ντυμένη στα λευκά.

Η Dua Lipa επέλεξε ένα μάξι, διάφανο φόρεμα με κεντημένα λουλούδια που έφερε την υπογραφή του Jacquemus και το συνδύασε με λευκά σκουλαρίκια σε σχήμα λουλουδιού, ψηλοτάκουνα πέδιλα και μία μαύρη τσάντα.

Η τελετή του γάμου πραγματοποιήθηκε έξω από το τοπικό δημαρχείο του Charleval στη νότια Γαλλία, και, όπως αναφέρει το harpers bazaar, τον σχεδιαστή συνόδευσε η γιαγιά του, Liline. Ο Jacquemus φόρεσε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι, ενώ ο Maestri ένα κρεμ. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2018 και ανακοίνωσε τον αρραβώνα του πέρυσι.

«Simon + Marco. Η αγάπη του καλοκαιριού» έγραψε η Dua Lipa στη λεζάντα του άλμπουμ από τον γάμο των δύο ανδρών που ανέβασε στο Instagram. «Γιορτάζοντας την αγάπη αυτών των δύο ξεχωριστών ανθρώπων στη ζωή μου. Η πιο όμορφη μέρα, η τελετή και προφανώς το πιο κεφάτο πάρτι (απλά ξέρουν πώς να το κάνουν). «Ευγνώμων που βίωσα αυτές τις στιγμές αγνής ευτυχίας μαζί σας – σας αγαπώ» πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/Ch2h9xsMBPf/