Μία χιουμοριστική ανάρτηση για τα πόδια της που… μάκρυναν έκανε η Αθηναΐς Νέγκα στο Instagram. Η δημοσιογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία στέκεται μπροστά από μία αιώρα φορώντας το μαγιό της.

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε εντύπωση ακόμα και στην ίδια είναι ότι τα πόδια της σε αυτή τη φωτογραφία φαίνονται μακριά, κάτι που είναι δύσκολο να συμβεί καθώς «δεν υπάρχει ούτε ένας στην οικογένεια που να ξέρει πώς να μακραίνει τα πόδια σε μία φωτό». Όπως λέει, μπορεί να «φταίει κάποιος περίεργος συνδυασμός τροφών, όπου κυριαρχεί η τηγανιτή πατάτα».

«Δεν υπάρχει ένας, στην οικογένεια μου που να ξέρει πως να μακραίνει τα πόδια σε μια φωτό, περιέργως στη συγκεκριμένη, βγηκα με μακριά πόδια ή κάπως μακρύτερα; την ανεβάζω λοιπόν γιατί με κολακεύει, το άλλο ενδεχόμενο, είναι τα ποδια μου πράγματι να μάκρυναν, καποιος περίεργος συνδυασμός τροφών, όπου κυριαρχεί η τηγανιτή πατάτα να επέδρασε ενώ κοιμόμουν κ να ξύπνησα έτσι! Όπως κ να έχει, αυτή είμαι φέτος ! Αν το φαινόμενο συνεχίσει θα ανεβάσω κι άλλες» γράφει με χιούμορ η Αθηναΐς Νέγκα.

https://www.instagram.com/p/ChjXIu6IE1T/