Η Ελένη Δήμου μίλησε στο Mega και την εκπομπή «Τι λες τώρα» για τη σχέση με το σύζυγό της, για την πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα της και τι θα άλλαζε αν μπορούσε. «Δύσκολη στιγμή στην καριέρα σου είναι όταν αισθάνεσαι ότι συνταξιοδοτείσαι και δεν πρέπει, γιατί δεν είναι η ώρα» υπογράμμισε.

«Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω μπορεί να άλλαζα την καλλιτεχνική μου πορεία και θα έφευγα για το εξωτερικό. Θα ήθελα μια λαμπερή καριέρα στο εξωτερικό» σημείωσε και πρόσθεσε πως η σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα της ήταν ο δίσκος «Προσωπικά» με τον Γιάννη Σπανό.

«Τα “τρώει” τα παιδιά του ο χρόνος. Το μόνο που δεν μπορεί να φοβάται ο άνθρωπος πια είναι η εμφάνισή του» τόνισε, αποκαλύπτοντας ότι έχει κάνει botox. «Ο φόβος είναι για τη φωνή, μ’ αυτό δουλεύω» συμπλήρωσε.

Μίλησε για τη σχέση της με το σύζυγό της, που μετρούν 34 χρόνια μαζί. «Υπάρχει αγάπη και σεβασμός, δεν θα επιτρέψω ούτε στο θάνατο να μας χωρίσει» τόνισε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο τι την ενόχλησε όλες αυτές τις εβδομάδες που ειναι στο J2us. «Δεν μπορεί να είμαστε 12 εβδομάδες στο σόου και να ασχολείται η τηλεόραση μόνο όταν έπεσε το φιλί με τον Μαρίνο. Είναι ντροπή» συμπλήρωσε η Ελένη Δήμου.