Ενοχλημένος φάνηκε ο Γιώργος Λιάγκας με την «παρατήρηση» της Φαίης Σκορδά, όταν εκείνος εξέφρασε την άποψή του κατά τη συζήτηση που είχαν για τον Bradley Cooper, τη Lady Gaga και την Irina Shayk.

Ειδικότερα, όταν ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι προτιμά την Ιρίνα Σάικ από την Lady Gaga, η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Γούστα είναι αυτά Γιώργο» με τον παρουσιαστή να εκφράζει την ενόχλησή του για το ύφος της.

«Για το γούστο μου μίλησα. Συγγνώμη τώρα, να μην τρελαθούμε. Στο πλαίσιο του #metoo απαγορεύεται να πούμε ότι μας αρέσει μία γυναίκα, ενώ δεν μας αρέσει μια άλλη; Ε, τι “γούστα είναι αυτά;”. Συγγνώμη τώρα, μιλάω για μένα. Θες να μιλήσεις εσύ για μένα εδώ; Να κάτσω εδώ και να μη λέω τίποτα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Έχει σχέση ποια σου αρέσει εσένα; Γιατί πίσω από αυτό υπονοείς ότι η Irina Shayk είναι μία ωραία γυναίκα, ενώ η άλλη είναι μία πιο εναλλακτική», απάντησε η Φαίη Σκορδά.

«Μην αφαιρέσουμε το δικαίωμα να έχουν άποψη ότι μ’ αρέσει ο ολυμπιακός και όχι ο παναθηναϊκός. Τι πράγματα είναι αυτά; Μ’ αρέσει σαν γυναίκα περισσότερο η μία από την άλλη. Εσένα γιατί λες ότι σ’ αρέσει ο Τζέισον Στέιθαμ; Δικαίωμά σου! Σου είπα εγώ να μην το λες; Έλα Θεέ και Κύριε» είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας.

https://www.youtube.com/watch?v=3W-DiwLXfGw