Με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν αν το πασίγνωστο μοντέλο πείραξε το στήθος της και το παγκόσμιο κοινό να κρατά την ανάσα του για την ετυμηγορία, ώρα να ρίξουμε μια εξονυχιστική ματιά στον πρώην «άγγελο» της Victoria’s Secret.

Και μάλιστα στο επίμαχο σημείο, καθώς αυτό φαίνεται πια να απασχολεί την ανθρωπότητα!

Στο «καυτό» debate λοιπόν για τη φερόμενη ανανέωση της Miranda Kerr μετά τον χωρισμό της από τον Orlando Bloom πήρε προσφάτως θέση γνωστός πλαστικός χειρουργός των ΗΠΑ, ο Dr Anthony Youn, ο οποίος ισχυρίστηκε: «Η Miranda εμφανίζεται να έχει υποβληθεί σε μια πολύ καλόγουστη προσθετική στήθους … και τα νέα της στήθη τη βοηθούν τώρα να δημιουργήσει μια πολύ ωραία, καμπυλόγραμμη σιλουέτα».

Σύμφωνα με το RadarOnline μάλιστα, που αποτάνθηκε σε έναν ακόμα πλαστικό, τον Dr Fred Pescatore, μάθαμε ότι «Δεν υπάρχει τρόπος να πας από το τίποτα στο κάτι χωρίς επέμβαση ή αύξηση του βάρους, κάτι που δεν συνέβη εδώ».

Και πάλι όμως οι ενδείξεις αυτές στέκουν ανεπαρκείς για τελεσίδικη ετυμηγορία, γι’ αυτό και η δημοσιογραφική έρευνα θα ξεψαχνίσει το Instagram της 30χρονης καλλονής για περισσότερα πειστήρια.

Ως συνεκτικός κρίκος της έρευνάς μας, αρκεί να αναφερθεί ότι Kerr και Bloom χώρισαν πριν από 5 περίπου μήνες, όταν και φέρεται να υποβλήθηκε σε πλαστική στήθους για να τονώσει την αυτοπεποίθησή της

Έναν μήνα πριν…

Δύο μήνες πριν…

Πέντε μήνες πριν…

Έξι μήνες πριν…



Οχτώ μήνες πριν…

Δύσκολη η απόφαση, δύσκολη. Η αλλαγή, αν υπήρξε, δεν φαίνεται και τεράστια. Ας δούμε και μερικές τυχαίες φωτογραφίες της και ας αποφανθεί ο καθένας κατά συνείδηση…