Σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικού μπλέκει την Tulisa Contostavlos η εφημερίδα Sun. H πρώην κριτής έπεσε στα νύχια δημοσιογράφου της εφημερίδας «Sun», ο οποίος παρουσιάστηκε ως αγοραστής κοκαΐνης και της ζήτησε αν μπορεί να του βρει ναρκωτικά.

Η Tulisa, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, διαμεσολάβησε, για την διακίνηση ποσότητας κοκαΐνης αξίας 800 βρετανικών λιρών (936 ευρώ). Μάλιστα, όπως λέει η εφημερίδα, καυχιόταν ότι ο μισός τηλεφωνικός της κατάλογος πουλάει ναρκωτικά και ό,τι μπορεί να βρει στον υποτιθέμενο αγοραστή ό,τι ναρκωτικό ήθελε.

«Οι μισοί άνθρωποι που βρίσκονται στην ατζέντα μου πουλάνε ναρκωτικά. Φυσικά μπορώ να σου βρω ό,τι θες. Οι μισοί από όσους γνωρίζω είναι έμποροι ναρκωτικών», είπε η Tulisa Contostavlos στο δημοσιογράφο.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδα, φαίνεται ο κολλητός της Tulisa Contostavlos, που είναι γνωστός ως ράπερ Mike GLC, να δίνει στον δημοσιογράφο μια ποσότητα κοκαΐνης, ενώ η Tulisa ηχογραφήθηκε κρυφά να λέει ότι παρά το γεγονός ότι δεν κάνει η ίδια κοκαΐνη έχει τους ανθρώπους που μπορούν να της προμηθεύσουν ποσότητες για άλλους.

Η αστυνομία έχει ήδη ενημερωθεί και μάλιστα κατέφθασε και περιπολικό στο σπίτι της.

Φωτογραφίες: Splash / Smartmagna