Το πιο δύσκολο στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού είναι να ξεχωρίσεις από το υπόλοιπο πλήθος και να στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για την εκθαμβωτική Alicia Keys, η οποία κατάφερε να καταπλήξει τη γαλλική πρωτεύουσα, στη γυναικεία επίδειξη μόδας της φθινοπωρινής και χειμωνιάτικης συλλογής της Chanel.

Η 31χρονη τραγουδίστρια φαίνεται ότι εμπνεύστηκε τη κόμμωσή της από τις ταινίες Star Trek, σε συνδυασμό με ένα ασημένιο αξεσουάρ που επέλεξε, δημιουργώντας πραγματικό συνωστισμό στις τάξεις των φωτογράφων, οι οποίοι απαθανάτιζαν τη λαμπερή τραγουδίστρια καθώς πόζαρε στο φακό.

Η Alicia επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο σατέν αμάνικο και ένα ομόχρωμο φαρδύ ριχτό παντελόνι.

Την φαντασμαγορική επίδειξη μόδας τίμησε με τη παρουσία της και η Katy Perry, πραγματοποιώντας μια απλή, αλλά άκρως σέξι εμφάνιση, επιλέγοντας ένα μαύρο φόρεμα, με λεπτομέρεια δαντέλας στο μπούστο.

Η τελευταία εβδομάδα ήταν κουραστική για τις δύο καλλιτέχνιδες, οι οποίες έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό για να μπορέσουν να παρευρεθούν σε όσο το δυνατόν περισσότερες επιδείξεις μόδας, στη παριζιάνικη πρωτεύουσα.

Η Alicia Keys παρευρέθη εχθές στην επίδειξη της Stella McCartney, ενώ η Katy Perry πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην εκδήλωση YSL.