Αλλαγή πλεύσης για τον τραγουδιστή Κώστα Μαρτάκη που αποφάσισε να δοκιμαστεί στην υποκριτική. Ο Κώστας Μαρτάκης θα είναι ο πρωταγωνιστής του νεανικού μιούζικαλ «Rent» που ανεβαίνει το Φεβρουάριο στο Θέατρο Βεάκη.

Ο νεαρός τραγουδιστής υποδύεται τον ξεπεσμένο ροκ σταρ Ρότζερ Ντέιβις και έρχεται να μας αφηγηθεί επί σκηνής την ιστορία μιας παρέας περιθωριακών νέων, που προσπαθεί να επιβιώσει στη Νέα Υόρκη του ’90, βιώνοντας τη φτώχεια, τον έρωτα, το πάθος, την απόρριψη και την απώλεια. Η σκηνοθεσία της παράστασης είναι της Θέμιδος Μαρσέλου και η μετάφραση του έργου του Γιώργου Καπουτζίδη.

Το «Rent», από τα μακροβιότερα μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, εμπνευσμένο από την όπερα του Πουτσίνι «Λα Μποέμ», έκανε πρεμιέρα στην Νέα Υόρκη το 1996 και είναι ένα απ’ τα ελάχιστα μιούζικαλ που έχουν βραβευτεί με Πούλιτζερ.

Παίζουν -πλαισιωμένοι από ζωντανή μπάντα- Άντα Λιβιτσάνου, Αντιγόνη Ψυχράμη, Άρης Πλασκασοβίτης, Βασίλης Αξιώτης, Χρήστος Γεωργαλής, Θέμις Μαρσέλλου, Στέργιος Νταουσανάκης, Ίντρα Κέιν, Ανδρέας Καπάταης, Μαρία Βασιλάτου. Οι δυο νέοι ηθοποιοί που προστίθενται στο καστ είναι ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Νάντια Κοντογιώργη.