Την ίδρυση ενός μη κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού οργανισμού «Born This Way Foundation» ανακοίνωσε η 25χρονη τραγουδίστρια Lady Gaga μαζί με τη μητέρα της, Cynthia Germanotta.

Το ίδρυμα αυτό θα δημιουργηθεί με σκοπό να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση των νέων βοηθώντας τους να γίνουν δυναμικοί στην επαγγελματική και κοινωνική τους ζωή. Παράλληλα θα ασχολείται και με θέματα για το ευ ζην, την καταπολέμηση του εκφοβισμού και τον σωστό επαγγελματικό προσανατολισμό.

Η Αμερικανίδα σταρ δήλωσε: «Μαζί ελπίζουμε να δημιουργήσουμε ένα πρότυπο γενναιότητας και ευγένειας, όπως επίσης και μια παγκόσμια κοινότητα που θα προστατεύει και θα φροντίζει τα νεαρά θύματα του ‘‘bullying’’, όπως και τα εγκαταλελειμμένα παιδιά. Η μητέρα μου και εγώ έχουμε ξεκινήσει το έργο αυτό γεμάτες πάθος. Μαζί ελπίζουμε να θεσπίσουμε ένα πρότυπο ανδρείας και ευγένειας, καθώς και μια παγκόσμια κοινότητα που θα προστατεύει τους υπολοίπους ως προς την αντιμετώπιση του εκφοβισμού και της εγκατάλειψης».

Το ίδρυμα «Born This Way Foundation» θα ξεκινήσει τη δράση του το 2012 ενώ η εκκεντρική τραγουδίστρια ανυπομονεί να βοηθήσει τους νέους ώστε να λύσουν τα προβλήματά τους.