«Νομίζαμε ότι δεν θα άλλαζε κάτι στη ζωή μας» λέει η Βίκυ Καγιά για τον γάμο της και μιλά για τις απώλειες που πέρασε μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Κριθαριώτη. Παράλληλα, επαναλαμβάνει πως δεν είναι έγκυος και όταν είναι δεν θα το κρύψει, ενώ μιλά για το νέο επαγγελματικό της εγχείρημα.

Σε συνέντευξη στο περιοδικό «Life & Style», το μοντέλο – παρουσιάστρια δεν κρύβει ότι ο γάμος δεν είναι όπως τον περίμενε και, μάλιστα, λίγο πριν συμπληρώσει ένα χρόνο στο club των παντρεμένων! «Ενωθήκαμε ως ομάδα, είναι κάτι γλυκό που μας μαλάκωσε. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι περάσαμε έναν από τους πιο δύσκολους χειμώνες. Είχαμε συνέχεια απώλειες αγαπημένων προσώπων αλλά και πολλά άσχημα μας βρήκαν, προβλήματα υγείας, αλλαγές στη δουλειά μας, όλα αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Το θετικό ήταν ότι μαζί ψηθήκαμε στα δύσκολα. Ο Νίκος ήταν παλικάρι. Ο δύσκολος αυτός χειμώνας, γεμάτος κακές ειδήσεις και προβλήματα, ήταν ένας από τους λόγους που αναβάλαμε και το θέμα της οικογένειας. Είπαμε να χαρούμε λίγο τον έγγαμο βίο, να χαλαρώσουμε. Άλλωστε, δεν υπάρχει βιασύνη», προσθέτει η Βίκυ και διαψεύδει για ακόμα μία φορά ότι περιμένει τον πελαργό.

Η Βίκυ τονίζει πως δεν θα έκρυβε ποτέ το ότι περιμένει παιδί και συμπληρώνει: «πιστεύω στο Θεό και με τη βοήθειά του και με την δική μας προσωπική ηρεμία, το παιδί θα έρθει την κατάλληλη στιγμή». Παράλληλα, προσθέτει πως αν δεν μπορούσε να γίνει μανούλα δεν θα το έκρυβε και θα στρεφόταν σε άλλες μεθόδους, όπως η in vitro γονιμοποίηση, για να αποκτήσει παιδί!

Μιλώντας για τον σύζυγό της, το μοντέλο δεν κρύβει τον θαυμασμό του, αλλά και αποκαλύπτει πως κάποιες φορές του ζητά να… αφήσει το τένις και να μείνουν μαζί! «Οι περισσότεροι άνθρωποι κάτι θέλουν από εσένα, δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς εύκολα, ούτε να είσαι ο εαυτός σου. Όχι όμως ο Νίκος», καταλήγει.