Τέλος στις φήμες έβαλε ο δισεκατομμυριούχος Fracois-Henri Pinault, αφού για πρώτη φορά παραδέχτηκε ότι έχει αποκτήσει παιδί με το διάσημο μοντέλο Linda Evangelista.

Όπως παραδέχτηκε σε συνέντευξή του ο 4χρονος Augustin είναι ένα πολύ σημαντικό μέλος της οικογένειάς του και δεν το ξεχωρίζει από την κόρη του Valentina.

Μάλιστα όπως λέει τα παιδιά κάνουν πολύ καλή παρέα μαζί λέει και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μπορούν κάποια στιγμή να ζήσουν τα δυο παιδιά μαζί σαν οικογένεια είτε στη Γαλλία είτε στις ΗΠΑ.

Ο 49χρονος δισεκατομμυριούχος, είναι πολύ δεμένος με την κόρη του που έχει αποκτήσει με τη γυναίκα του διάσημη ηθοποιό Salma Hayek, η οποία έχει γεννηθεί 11 μήνες μετά τον Augustin.

Μετά από μια έντονη δικαστική διαμάχη για τη διατροφή που θα πρέπει να πληρώνει με το διάσημο μοντέλο να τον κατηγορεί ότι δεν δίνει χρήματα για την ανατροφή του παιδιού.

Το μοντέλο ζητάει το αστρονομικό ποσό των 46.000 δολάρια το μήνα για το παιδί εξηγώντας ότι τα χρειάζεται για να πληρώνει τις νταντάδες αφού η ίδια είναι εργαζόμενη μητέρα.

Ο Pinault τη κατηγορεί ότι δεν θέλει να περνάει ώρες με το παιδί και ότι ακόμα κι όταν δεν δουλεύει πρέπει να ασχολείται με τη δημόσια εικόνα της.

Να πούμε ότι οι φήμες για τον πατέρα του παιδιού ξεκίνησαν τον Ιούλιο και τότε η Evangelista έλεγε ότι ο πατέρας ήταν ένας αρχιτέκτονας από τη Νέα Υόρκη.