Σε μια εποχή όπου η χώρα μας ταλανίζεται από την κρίση και τα οικονομικά αδιέξοδα, ολόκληρη στρατιά από διεθνούς κύρους προσωπικότητες ετοιμάζονται να μας επισκεφθούν. Το αρχαίο αθάνατo ελληνικό πνεύμα φαίνεται ότι συγκινεί ακόμη και σήμερα προσωπικότητες της άλλης πλευράς του Ατλαντικού, οι οποίες δεν πτοούνται από αρνητικά δημοσιεύματα, όπως αυτά του «Spiegel», που επιχείρησε να πλήξει την εθνική μας αξιοπρέπεια.

Στις 25 Ιουνίου, ημέρα έναρξης των Special Olympics της Αθήνας, αναμένεται να δημιουργηθεί στο Καλλιμάρμαρο το αδιαχώρητο. Τον χορό των επώνυμων αφίξεων άνοιξε πρώτος ο σταρ της μουσικής Στίβι Γουόντερ δηλώνοντας ότι όχι μόνο θα μας επισκεφθεί, αλλά θα πει και ένα τραγούδι!

Στις κερκίδες των επωνύμων θα βρίσκονται εξίσου λαμπερά πρόσωπα όπως η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, η Νάντια Κομανέτσι, αλλά και θρύλοι του παρκέ όπως ο Βλάντε Ντίβατς, ο Ντικέμπε Μουτόμπο και ο Τζέιμς Γουόρθι.

Παράλληλα πολλοί είναι και οι Έλληνες celebrity που έχουν προσφερθεί να συμμετάσχουν στο σημαντικό αυτό γεγονός. Ανάμεσά τους ο Στέφανος Κορκολής που έχει γράψει το επίσημο τραγούδι των αγώνων, και η Άλκηστη Πρωτοψάλτη η οποία θα το ερμηνεύσει στην τελετή έναρξης ζωντανά.

Τέλος, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, οι Onirama θα διασκεδάσουν τον κόσμο στο event «Youth Rally» το οποίο θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου στο Τείχος των Εθνών του Ολυμπιακού Σταδίου.