Ποίος είπε ότι μόνο οι διάσημοι από το χώρο της σόου μπιζ δικαιούνται να ονομάζονται «κακά παιδία» και να μονοπωλούν τα πρωτοσέλιδα των σκανδαλοθηρικών εφημερίδων με λεπτομέρειες από «παρεκτροπές» στις οποίες έχουν οδηγηθεί λόγω καταχρήσεων;

Επώνυμοι, ακόμη και από το χώρο της πολιτικής, έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις που θα έκαναν μέχρι και την Πάρις Χίλτον να «κοκκινίσει» από ντροπή. Ακολουθούν πέντε περιπτώσεις επωνύμων από το χώρο της πολιτικής και του αθλητισμού που δεν μπόρεσαν να κρύψουν τις ιστορίες στις οποίες ενεπλάκησαν και έγιναν πρώτο θέμα στα μέσα ενημέρωσης:

ΣΑΡΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ

Η Δούκισσα του Γιόρκ και πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Ανδρέα της Βρετανίας κατάφερε να δημιουργήσει «πονοκέφαλο» στη βασιλική οικογένεια λόγω της «γκάφας» που έκανε, ζητώντας μίζα από ένα δημοσιογράφο! Πιστεύοντας ότι ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «News of the World» ήταν ευρωπαίος επιχειρηματίας, ο οποίος επιθυμεί την βοήθεια της προκειμένου να αποκτήσει γνωριμίες στη Βρετανία για να εδραιώσει την επιχειρηματική του δραστηριότητα, του πρότεινε να της δώσει 500.000 λίρες ώστε να τον φέρει σε επαφή με τον πρώην σύζυγο της. Αλλά η Δούκισσα, δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό, καθώς πρόσθεσε ότι το ύψος της μίζας ήταν ιδέα του πρίγκιπα Ανδρέα όντας ο ίδιος πρεσβευτής του αγγλικού εμπορίου σε όλο τον κόσμο! Η αποκάλυψη, όπως είναι προφανές, δημιούργησε πλήθος προβλημάτων στη βασίλισσα Ελισάβετ καθώς όχι μόνο αποκαλύφθηκε ότι ένας από τους γιους της εκμεταλλευόμενος τη θέση του, βγάζει παράνομα χρήματα, αλλά ότι η συνεργασία του με την πρώην σύζυγο του υποδηλώνει πιθανή αδυναμία να της πληρώσει διατροφή!

ΡΑΣΙΝΤΑ ΝΤΑΤΙ

Πρόκειται για ακόμη μια περίπτωση «άτακτου» διάσημου από το χώρο της πολιτικής. Πρώην υπουργός δικαιοσύνης και δεξί χέρι του Σαρκοζί για μεγάλο χρονικό διάστημα η Γαλλίδα Ρασίντα Ντάτι, εικάζεται ότι ήταν η κυρίως υπεύθυνη για τις διαρροές και τις φήμες που παρουσίαζαν τη σχέση του Νικολά Σαρκοζί με την Κάρλα Μπρούνι να βρίσκεται σε κρίση και οι ίδιοι στα πρόθυρα διαζυγίου έχοντας συνάψει αμφότεροι εξωσυζυγικές σχέσεις. Ορισμένοι, έκαναν λόγο για πράξη αντεκδίκησης εκ μέρους της γαλλίδας πολιτικού καθώς ο πρόεδρος της πήρε την υπουργική θέση που κατείχε και την έστειλε υποψήφια στις Ευρωεκλογές.

ΛΕΒΙ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Δικαιωματικά του ανήκει ο τίτλος του «κακού πατέρα». Ο αρχικά άσημος αμερικάνος έγινε γνωστός το 2008 λόγω της σχέσης του με την κόρη της υποψήφιας αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Μπρίστολ Πέιλιν. Λόγω της εγκυμοσύνης της Μπρίστολ, σύντομα αρραβωνιάστηκαν. Ωστόσο, όπως σύντομα φάνηκε ο νεαρός Λέβι στόχο είχε να στρέψει την προσοχή πάνω του λόγω της σύνδεσης που απέκτησε με το όνομα της μητέρας της Μπρίστολ, Σάρας Πέιλιν. Έτσι δεν περιορίστηκε μόνο σε συνεντεύξεις, αλλά έφτασε μέχρι και να ποζάρει γυμνός στο περιοδικό «Playgirl». Αφού οι προεδρικές εκλογές ολοκληρώθηκαν και η Σάρα Πέιλιν, σταμάτησε να απασχολεί τα μίντια, ο Τζόνστον προχώρησε σε δεύτερο αρραβώνα με την Μπρίστολ η οποία στο μεταξύ είχε φέρει στο κόσμο το παιδί τους το οποίο δυστυχώς πάσχει από σύνδρομο Ντάουν. Ωστόσο, σύντομα αποκαλύφθηκε ότι ο νεαρός είχε και ένα δεύτερο παιδί από μια έφηβη με την οποία διατηρούσε παράλληλη σχέση. Η προδομένη Μπρίστολ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα φώτα της δημοσιότητας». Αργά δεν το κατάλαβε;

ΤΑΪΓΚΕΡ ΓΟΥΝΤΣ

Από τους πλέον καλοπληρωμένους αθλητές παγκοσμίως, ο Τάιγκερ Γούντς απασχόλησε την κοινή γνώμη όσο κανείς διάσημος το 2010. Τα ερωτικά σκάνδαλα διαδέχονταν το ένα το άλλο. Όλα ξεκίνησαν όταν μια πρώην ερωμένη του που αποκάλυψε την παράνομη σχέση που διατηρούσε με τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή του γκολφ. Στη συνέχεια και πριν καν προλάβει να κοπάσει ο θόρυβος που δημιουργήθηκε, παρουσιάστηκαν και πολλές άλλες γυναίκες ισχυριζόμενες ότι και αυτές είχαν συνάψει σχέση με τον «υπερδραστήριο» αθλητή. Το αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν οι διαφημιστικές εταιρίες να διακόψουν εσπευσμένα τη συνεργασία τους μαζί του, η σύζυγος του Έλιν Νόρντεγκρεν να τον εγκαταλείψει παίρνοντας μαζί της τα δύο τους παιδία καθώς και 750 εκατ. δολάρια και ο ίδιος να αναγκαστεί να μπει σε κλινική προκειμένου να θεραπεύσει τον εθισμό του για σεξ!

ΑΜΠΝΤΟΥΛΑΣΙΖ ΜΠΙΝ ΝΑΖΙΡ ΑΛ ΣΑΟΝΤ

Ο εγγονός του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας καταδικάστηκε σε 20ετη κάθειρξη για τη δολοφονία του προσωπικού του μπάτλερ σε ξενοδοχείο του Λονδίνου τον Φεβρουάριο του 2010. Ωστόσο, το περιστατικό πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, όταν κατά τη διάρκεια της δίκης, αποκαλύφθηκε ότι ο πρίγκιπας είναι ομοφυλόφιλος και το έγκλημα διεπράχθη σε μια κρίση σαδισμού του διαδόχου, κατά τη διάρκεια σεξουαλικού οργίου στο οποίο ο μπάτλερ είχε το ρόλο του σκλάβου! Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι ακόμη και όταν ο νεαρός πρίγκιπας εκτίσει την ποινή του, θα υποχρεωθεί να ζητήσει άσυλο στη Βρετανία, καθώς η ομοφυλοφιλία θεωρείται ιδιαιτέρως σοβαρό αδίκημα στη χώρα του και επιπλέον η ζωή του θα βρίσκεται σε μόνιμο κίνδυνο ακόμη και από συγγενής του για λόγους τιμής.