Πλέον φαίνεται ότι ο χωρισμός του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τη Νάντια Μπουλέ είναι οριστικός, αλλά ο παρουσιαστής μιλά με τα καλύτερα λόγια για εκείνη. Στη συνέντευξή του στο «Down Town» δήλωσε «μεγάλος θαυμαστής» της δουλειάς της, ενώ έδωσε τη δική του εκδοχή στην πιθανότητα να δούμε τους δυο τους ξανά μαζί.

«Σε αυτή τη σχέση δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία. Δυστυχώς, όμως, για κάποιους συγκεκριμένους λόγους δεν ήταν ουσιαστική αυτή η ευκαιρία. Η πικρία που μου μένει από αυτή την ιστορία είναι πως δύο άνθρωποι που έχουν πολύ δυνατά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο δεν τα καταφέρνουν, γιατί η ευκαιρία που τους δίνεται, λόγω κάποιων συνθηκών, δεν είναι ουσιαστική», είπε για την πιθανότητα ακόμη μιας ευκαιρίας στη σχέση τους.

Τι κρατά από τη Νάντια; «Από κάθε σχέση διδάσκεσαι. Απλά, η Νάντια υπήρξε από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μου. Ήταν στην κορυφή της πυραμίδας της δικιάς μου ζωής και με βοήθησε να καταλάβω πολλά πράγματα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το περιγράψω αυτό», σχολιάζει.