Είναι 55 ετών και τα τρία τελευταία χρόνια δεν τον έχουμε δει σε καμία κινηματογραφική ταινία. Ο λόγος για τον Κέβιν Κόστνερ που η πατρότητα τον ανάγκασε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να μεγαλώσει μαζί με τη γυναίκα του Christine τα τρία παιδιά τους, ηλικίας τριών, ενός και έξι μηνών.

«Ένα πράγμα για το οποίο προσεύχομαι δεν είναι η επιτυχία, αλλά να μπορώ να μεγαλώνω τα παιδιά μου και να μην πάθω τίποτα τα επόμενα 20 χρόνια» λέει ο γνωστός ηθοποιός στην εφημερίδα Telegraph.

«Θέλω να είμαι ο άνθρωπος που θα τους πει τα πάντα για τη ζωή και τα μυστικά της. Δεν θέλω να τα μάθουν από άλλον» προσθέτει ο ηθοποιός.

Εκτός από την ανατροφή των παιδιών του ο Κόστνερ, τα τρία χρόνια απουσίας του από τον κινηματογράφο, έκανε αρκετά πράγματα για τον εαυτό του: ταξίδεψε και τραγούδησε με την μπάντα του, έγραψε τραγούδια και σενάρια και ξόδεψε περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια φτιάχνοντας μια μηχανή φυγοκεντρισμού που ξεχωρίζει το λάδι από το νερό.

Το Μάρτιο επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στην ταινία «The Company Men» συμπρωταγωνιστώντας με τον Ben Affleck και τον Tommy Lee Jones. Η ταινία αφηγείται την ιστορία 3 αντρών  που χάνουν τη δουλειά τους και αναγκάζονται να επαναπροσδιορίσουν τη ζωή τους.