Το σπίτι της Νικόλ Κίντμαν και του Κιθ Έρμπαν στο Μπέβερλι Χιλς έγινε στόχος διαρρηκτών ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαίωσε πηγή της αστυνομίας στο NBC News. Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί εάν και ποια αντικείμενα εκλάπησαν από την κατοικία.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Independent, τη στιγμή της διάρρηξης, το ζευγάρι και τα παιδιά τους δεν βρίσκονταν στο σπίτι, σύμφωνα με το E! News. Οι διαρρήκτες εισέβαλαν στην πολυτελή κατοικία στις 14 Φεβρουαρίου, σπάζοντας τζάμια, πριν τραπούν σε φυγή, όπως αναφέρει το NBC News.
Το διάσημο ζευγάρι είχε αγοράσει το σπίτι στη γειτονιά «Beverly Hills Post Office» το 2008, έναντι 4,7 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το New York Post. Το οίκημα, το οποίο διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, κατασκευάστηκε το 1965 και βρίσκεται σε έκταση 1,4 στρεμμάτων.
Στόχος διαρρηκτών τα σπίτια διασημοτήτων
Η διάρρηξη στο σπίτι της Κίντμαν και του Έρμπαν είναι μία ακόμη σε μια σειρά παρόμοιων επιθέσεων που έχουν σημειωθεί πρόσφατα σε κατοικίες διασήμων στις ΗΠΑ. Τον Αύγουστο του 2024, το σπίτι του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον στην περιοχή Pacific Palisades διαρρήχθηκε, ενώ τον Ιούνιο του ίδιου έτους άγνωστοι εισέβαλαν και στο σπίτι του ηθοποιού Marlon Wayans. Η τραγουδίστρια Jessie J έχασε κοσμήματα αξίας άνω των 20.000 δολαρίων όταν το σπίτι της διαρρήχθηκε τον Οκτώβριο του 2024.
Επίσης, νωρίτερα αυτόν τον μήνα, το σπίτι του ποδοσφαιριστή του LAFC, Olivier Giroud, στο Λος Άντζελες έγινε στόχος διαρρηκτών, οι οποίοι έκλεψαν κοσμήματα αξίας σχεδόν 500.000 δολαρίων, σύμφωνα με το ESPN.
Παράλληλα, επτά άτομα κατηγορήθηκαν την περασμένη Τετάρτη για διαρρήξεις στις κατοικίες του Patrick Mahomes και του Travis Kelce – δύο αστέρων των Kansas City Chiefs – που σημειώθηκαν στις 5 και 7 Οκτωβρίου 2024 αντίστοιχα. Σύμφωνα με το KCTV, οι κατηγορούμενοι φέρονται να ανήκουν σε μια νοτιοαμερικανική συμμορία που στοχοποιούσε σπίτια παικτών του NBA και του NFL κατά τη διάρκεια των αγώνων τους. Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί εάν αυτές οι επιθέσεις σχετίζονται μεταξύ τους.