Τον λόγο για τον οποίο αναγκάστηκε να διακόψει τα γυρίσματα της νέας της ταινίας αποκάλυψε η Νικόλ Κίντμαν στη «The Sun». Η 57χρονη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο ερωτικό δράμα «Babygirl», έχοντας στο πλευρό της τον νεαρό ηθοποιό Χάρις Ντίκινσον. Στην ταινία αυτή, η Νικόλ Κίντμαν υποδύεται μια παντρεμένη γυναίκες με πολλές εξουσίες στην εταιρία της που ερωτεύεται έναν νεαρό ασκούμενο.

O Αντόνιο Μπαντέρας υποδύεται τον σύζυγό της και ο Χάρις Ντίκινσον είναι η παράνομη σχέση της. Σε συνέντευξή της στη «The Sun», η Κίντμαν, η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ αποκάλυψε πως οι σκηνές με τον Αντόνιο Μπαντέρας και τον Χάρις Ντίκινσον έγιναν ιδιαίτερα έντονες. Μάλιστα, όπως είπε η εκτέλεση κάποιων ερωτικών σκηνών ήταν πολύ δύσκολες για την ίδια, καθώς έφτανε στο σημείο να ερεθιστεί πολύ.

«Στις σκηνές αυτές μοιραζόμασταν πολλά και στη συνέχεια ερχόταν η απογοήτευση. Υπήρχαν στιγμές που έλεγα: “Δεν θέλω πια να έχω οργασμό. Μην έρχεσαι κοντά μου. Μισώ να το κάνω αυτό. Δεν με νοιάζει αν δεν με αγγίξουν ποτέ ξανά στη ζωή μου”. Συνέβαινε όλη την ώρα για μένα, που ήταν σχεδόν σαν εξάντληση» σημείωσε η Νικόλ Κίντμαν.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως η ένταση στα γυρίσματα ήταν τόσο έντονη που σχεδόν ένιωθε πως «κάηκε» από τη διαδικασία. Παρόλα αυτά, δήλωσε ότι την προσέλκυσε η ταινία επειδή ήταν κάτι διαφορετικό για την ίδια, κάτι που δεν είχε εξερευνήσει στο παρελθόν. «Πάντα αναζητώ νέες προκλήσεις ως ηθοποιός. Αναρωτιέμαι πάντα πού δεν έχω πάει και τι μπορώ να εξερευνήσω ως άνθρωπος. Αυτός ήταν ένας τομέας που δεν είχα δοκιμάσει» εξήγησε.

Σημειώνεται ότι η Νικόλ Κίντμαν απέσπασε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού για την ερμηνεία της στο «Babygirl» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.