«Στη ζωή μου αλλαγές έρχονται κάθε μέρα σε όλα τα επίπεδα, αλλά για κάποιες δε μιλάω», απάντησε η Θεοφανία Παπαθωμά σε ερώτηση του Άρη Καβατζίκη για την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε για όλους και για όλα, ενώ όταν η κουβέντα έφτασε σε πιο προσωπικά ζητήματα, επέλεξε να απαντήσει με ένα ιδιαίτερο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα ο Άρης Καβατζίκης ρώτησε: «μέσα σε αυτό το κομμάτι του «προχωράω, έχω αυτογνωσία» εντάσσεται και – τουλάχιστον έτσι όπως μάθαμε, γιατί εσύ δε μιλάς ποτέ- η αλλαγή στην προσωπική σου ζωή; Εντάσσεται σε αυτό το κομμάτι των αλλαγών;»

«Αν εννοείς για τις προσωπικές σχέσεις κι αυτές επαναπροσδιορίζονται συνεχώς, ανάλογα με την προσωπική μας εξέλιξη. Επαναπροσδιοριζόμαστε σε όλα τα επίπεδα και οι σχέσεις μετασχηματίζονται. Δεν αλλάζει στην ουσία κάτι. Αλλάζει ο τρόπος έκφρασης και η δομή ίσως. Όλοι είμαστε μαζί και συμπορευόμαστε. Αν κατανοήσουμε ότι εμείς εδώ όλοι είμαστε ένα, δεν υπάρχει κανένα θέμα διαχωρισμού, θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Με κανέναν δεν έχω να χωρίσω κάτι εδώ, είμαστε όλοι ένα. Είμαστε όλοι θύματα του παραλόγου. Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν; Πρέπει να κρατιόμαστε από το χέρι, ο ένας να βοηθάει τον άλλον για να την παλέψουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Θεοφανία Παπαθωμά.