Η Τζένιφερ Άνιστον ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live», και μίλησε μεταξύ άλλων, για την ελληνική της καταγωγή. Η διάσημη ηθοποιός έχει δηλώσει πολλές φορές πως είναι υπερήφανη που έχει καταγωγή από την Ελλάδα. Ο πατέρας της, Τζον Άνιστον, είχε καταγωγή από την Κρήτη και ο νονός της ήταν ο ελληνοαμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής Τέλι Σαβάλας. 

«Είναι αλήθεια ότι την παραμονή των Χριστουγέννων, η οικογένειά σου σε βάζει να χορέψεις τον χορό της κοιλιάς;», τη ρώτησε o Tζίμι Κίμελ με τη διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ να του απαντά: «Ναι, και όχι μόνο την παραμονή των Χριστουγέννων, οποιαδήποτε στιγμή».

«Ξέρεις, οι Έλληνες αγαπούν κάθε οικογενειακό δείπνο» εξήγησε η Τζένιφερ Άνιστον στον αμερικανό παρουσιαστή, ενώ συνέχισε: «Έχω ένα εσωτερικό τραύμα επειδή χόρευα τον χορό της κοιλιάς μπροστά στις ελληνίδες θείες μου, τους θείους και τις γιαγιάδες μου. Ζω ό,τι ζουν παιδιά που οι γονείς τους επιτάσσουν να παίξουν πιάνο ή να τραγουδήσουν μπροστά σε όλους. Αγχώνομαι πολύ όταν το κάνουν αυτό φίλοι μου στα παιδιά τους, γιατί έχω αυτό το τραύμα ότι πρέπει να χορέψω για τους έλληνες συγγενείς μου».