Ο πατέρας της Κατερίνας Καινούργιου, Δημήτρης, είχε τα γενέθλιά του, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια του Alpha στο Instagram.

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο το απόγευμα της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου με την ίδια να κρατά την τούρτα με την επιγραφή «Happy Birthday Dad». «Χρόνια Πολλά μπαμπά μας. Να σε χαιρόμαστε», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρεται συχνά στον πατέρα της, Δημήτρη Καινούργιο, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Σταματίνα Τσιμτσιλή εξέφρασε την επιθυμία της να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. 

«Μακάρι να δημιουργήσω οικογένεια. Είναι κάτι που το θέλω πολύ όμως, δεν είναι εύκολο. Όταν μεγαλώνεις, και βρίσκεις έναν άνθρωπο που είσαι καλά μαζί του, για μένα η δημιουργία οικογένεια δε σημαίνει γάμος αλλά απόκτηση παιδιού, εγώ αυτό θέλω», δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Καινούργιος προτού ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις, εργάστηκε ως μοντέλο και πρωταγωνίστησε σε διάφορες τηλεοπτικές διαφημίσεις, ενώ παράλληλα ολοκλήρωνε τις σπουδές του. Γοητευτικός, ψηλός με καστανά μαλλιά είχε πρωταγωνιστήσει σε δημοφιλείς διαφημίσεις των 80s.