«Από εκείνο το περιστατικό με την κοπέλα, ξεκίνησα τις ουσίες τις βαριές, γιατί είχα χαθεί. Ήμουν ένα παιδί που είχα πάρα πολλά όνειρα και όλα χάθηκαν», είπε ο Τάσος Ξιαρχό, ερωτηθείς για το χονδροφοβικό σχόλιο που είχε κάνει πριν από κάποια χρόνια, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

Στη συνέχεια, μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Έλενα Καταχάνα, αναφέρθηκε στη διακοπή της συνεργασίας του με τη Μαρίνα Σάττι και απάντησε στο αν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί της. «Όταν δουλεύεις με έναν καλλιτέχνη, κάνεις την πιο μεγάλη του επιτυχία σε όλη του την καριέρα και μετά γυρνάει την πλάτη και κάνει άλλα πράγματα με άλλους, αυτό λέει πάρα πολλά. Οπότε ό,τι και να λένε, ό,τι και να γίνεται, τα πιο πολλά εκατομμύρια που έχει κάνει, τα έχει κάνει με την υπογραφή του Τάσου Ξιαρχό. Οπότε το αφήνουμε εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Μάνος Πίντζης είπε κάτι που αν το έλεγε κάποιος άλλος, που είναι στην επικαιρότητα, θα ήταν αυτή τη στιγμή σταυρωμένος στο Σύνταγμα. Είναι ένα πάρα πολύ κακό σχόλιο για τα κιλά και το λέω εκ πείρας, που εγώ δεν έχω πει ποτέ κάτι τέτοιο», κατέληξε ο Τάσος Ξιαρχό, ερωτηθείς για το πρόσφατο σχόλιο του ηθοποιού.