Στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή στάθηκε με δηλώσεις ο Μάνος Πίντζης και δεν παρέλειψε να κάνει το δικό του σχόλιο για το φαινόμενο της πολιτικής ορθότητας, παρομοιάζοντας το με «χουντική λογοκρισία», όπως δήλωσε.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» αναφέρθηκε με τον δικό του τρόπο στο μπούλινγκ, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως και ο ίδιος έχει υπάρξει θύμα εκφοβισμού.

«Όποιος δεν ανέχεται το είδος της κωμωδίας που κάνει ο Μάρκος Σεφερλής και θεωρεί ότι είναι προσβλητικό για κάποιον, μάλλον δεν ξέρει τι είναι η σάτιρα. Απορώ γιατί πειράζονται και κάποιοι ηθοποιοί με τη σάτιρα. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι από τους λίγους που κάνουν επιθεώρηση, έτσι όπως την κάνει λίγο πιο εκλαϊκευμένη, Για μένα η πολιτική ορθότητα λέγεται για μένα λογοκρισία στη χούντα. Εδώ περνάμε κάποια όρια δημοκρατικά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μάνος Πίντζης.

«Είναι πραγματικά χουντική λογοκρισία. Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, είσαι χοντρός και κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος. Εγώ γιατί κάνω οτιδήποτε θέλω για να είμαι έτσι όπως είμαι; Και γω, μη νομίζεις, τρώω μπούλινγκ και όλοι τρώνε μπούλινγκ. Εμένα δεν με πειράζει που κάποιος είναι χοντρός αλλά πρέπει να αποδεχτεί ότι είναι χοντρός. Όταν με ρωτήσει εμένα τι μπορεί να κάνει και του πω και δεν το κάνει, είναι χοντρός. Αν αυτός ο άνθρωπος όμως μπορεί να αλλάξει, αλλά δεν θέλει γιατί του αρέσει να καλοπερνάει και να τρώει, τότε είναι δικό του θέμα πως θα διαχειριστεί αν αυτό που του αρέσει θα το χαρακτηρίζουν οι άλλοι και θα το δείχνουν με το δάχτυλο», ανέφερε στη συνέχεια ο ηθοποιός.