Το ροκ συγκρότημα «Jane’s Addiction» ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές του μετά από έναν καβγά στη σκηνή που ξέσπασε στη συναυλία του στη Βοστώνη.

Το συγκρότημα που ακύρωσε την επόμενη συναυλία του αναφέρει στο Instagram Story: «Θέλουμε να ζητήσουμε ειλικρινά συγγνώμη από τους θαυμαστές μας για τα γεγονότα που εκτυλίχθηαν χθες το βράδυ» έγραψαν οι μουσικοί στο Instagram Story τους. «Ως αποτέλεσμα, θα ακυρώσουμε την αυριανή συναυλία Μπρίτζπορτ».

Η ένταση κλιμακώθηκε γρήγορα στη σκηνή για τους «Jane’s Addiction» καθώς ξέσπασε ένας καβγάς των rockstar στη συναυλία τους στη Βοστώνη την περασμένη Παρασκευή.

Σε βίντεο στο YouTube ο τραγουδιστής Πέρι Φάρελ φαίνεται να σπρώχνει και να ρίχνει μια γροθιά στον κιθαρίστα Ντέιβ Ναβάρο πριν χαμηλώσουν τα φώτα στον χώρο και να λήξει αιφνιδιαστικά η συναυλία. Ο Ναβάρο κράτησε την κιθάρα του πάνω του για να προστατευθεί και στη συνέχεια μέλη της παραγωγής όρμησαν στη σκηνή για να απομακρύνουν τον Φάρελ από πάνω του.

Η σύζυγος του Πέρι Φάρελ, Έτι Λάου με ανάρτησή της στο Instagram, εξήγησε ότι το συγκρότημα ξεκίνησε να παίζει ένα τραγούδι αν και ο Πέρι δεν ήταν έτοιμος.

«Σαφώς υπήρχε μεγάλη ένταση και εχθρότητα μεταξύ των μελών.. η μαγεία που έκανε το συγκρότημα τόσο δυναμικό» έγραψε. «Λοιπόν, ο δυναμίτης άναψε» ανέφερε και κατηγόρησε τον μπασίστα Έρικ Έιβερι ότι χτύπησε τον Φάρελ αμέσως μετά.