Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τη βάπτιση του δεύτερου γιου της που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες και τα αρνητικά σχόλια που έλαβε στα social media, τα οποία αφορούσαν το βάρος του μωρού της.

Αρχικά, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Ήταν πολύ όμορφα στη βάφτιση, περάσαμε πάρα πολύ ωραία, έγινε σε στενό κύκλο, πολύ κοντινοί φίλοι και οικογένεια. Ήταν πολύ υπομονετικός ο Νικόλας, δεν έβγαλε κιχ το γλυκάκι μου».

Για τα σχόλια που δέχτηκε, η Κατερίνα Στικούδη σημείωσε: «Δεν μπορούμε να κρίνουμε τα βρέφη, δεν μπορούμε να κρίνουμε κανέναν βασικά, να σου πω την αλήθεια. Ο καθένας θα είναι όπως θέλει να είναι. Όποιος θέλει να φάει, ας φάει ελεύθερα, κι όποιος δεν θέλει, δεν θα φάει. Αυτό που πρέπει να ζυγίζουμε όποιον περνάει από μπροστά μας και να είναι ακριβώς όπως θέλουμε εμείς το θεωρώ πολύ αχρείαστο. Δεν με πίκρανε. Μου φάνηκε αστείο, τραγικό που σχολίασαν τα κιλά του μωρού μου. Δεν θα πω ότι πικράθηκα, αλλά θεωρώ ότι δεν μπορούμε να πούμε σε ένα βρέφος ότι είναι χοντρό, να το χαρακτηρίσουμε έτσι».