Πλήθος κόσμου κατέκλεισε το Κατράκειο θέατρο στη Νίκαια για να απολαύσουν τη συναυλία του Σάκη Ρουβά που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 14/9.

Ο τραγουδιστής που έχει χιλιάδες πιστούς θαυμαστές καταγράφηκε σε βίντεο να απευθύνεται στους παρευρισκόμενους στο θέατρο για να τον απολαύσουν. Η στήριξη αυτή δεν έμεινε ασχολίαστη από τον καλλιτέχνη, αφού κάποια στιγμή «λύγισε» και θέλησε να τους ευχαριστήσει για την αγάπη που λαμβάνει όλα αυτά τα χρόνια της του πορείας στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

«Πάνε 35 χρόνια από τότε που σας πρωτοσυνάντησα και ακόμα αυτό που νιώθω όταν ανεβαίνω πάνω στη σκηνή είναι μοναδικό. Είναι πολύ δύσκολο να σας το περιγράψω. Κάποιες φορές αυτό που νιώθει κάποιος δεν μπορεί να μεταφραστεί, δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε λόγια» είπε εμφανώς συγκινημένος ο Σάκης Ρουβάς με τους θαυμαστές του να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Δείτε το βίντεο

@tlifegr

✨«Πάνε 35 χρόνια από τότε που σας πρωτοσυνάντησα και ακόμα αυτό που νιώθω όταν ανεβαίνω πάνω στη σκηνή είναι μοναδικό» είπε συγκινημένος ο Σάκης Ρουβάς στη συναυλία 🎤που έδωσε το βράδυ του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο.🥲 Δείτε περισσότερα στο🔗 tlife.gr #tlife #SakisRouvas #ΣάκηςΡουβάς #Ρουβάς #Rouvas #συναυλία #synaulia #ΚατράκειοΘέατρο #KatrakeioTheatro #minosemi #galaxiaslive

♬ πρωτότυπος ήχος – tlifegr