Για τον λόγο που κράτησε μακριά από τον γάμο και τους ενδοιασμούς που είχε απέναντι στη δέσμευση μίλησε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής Μαμάδες η γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε τους φόβους της αλλά και τον ρόλο που έπαιξε η εικόνα του πατέρα της στην επιλογή του δικού της συντρόφου.

«Εγώ δεν παντρεύτηκα, γιατί φοβόμουν πάντα τον γάμο. Τώρα τον έχω ξεπεράσει αυτόν τον φόβο. Είχα όμως καταπληκτικές σχέσεις, με ανθρώπους που ακόμα και σήμερα τους αγαπώ και τους εκτιμώ και είμαστε πολύ καλοί φίλοι», παραδέχεται η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

«Επέλεγα ανθρώπους που ήταν το αντίθετο του πατέρα μου και δεν είχαν καμία εξάρτηση. Ο πατέρας μου έπινε, ήταν κι αυτό δύσκολο. Οπότε πάντα επέλεγα ανθρώπους που να μην έχουν τέτοια θέματα», συμπληρώνει η παρουσιάστρια στη Τζένη Θεωνά.

«Δεν ήθελα για πολλά χρόνια να κάνω παιδί και ήξερα ότι θα αργήσω, γιατί ήθελα να είμαι κάπως έτοιμη. Ήθελα να έχω επεξεργαστεί τα δικά μου θέματα, τα δικά μου τραύματα από την παιδική ηλικία. Έκανα ψυχοθεραπεία αλλά έχω διαπιστώσει ότι δεν γίνεσαι ποτέ τέλειος γονιός. Όλα όσα έχουμε περάσει μας διαμορφώνουν και κάποιες φορές άθελά μου εξακολουθώ να είμαι ένα ανώριμο παιδί με τα δικά του θέματα, που μου βγαίνουν στη σχέση με την κόρη μου», περιέγραψε αμέσως μετά η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.