Ο Φώτης Μεταξόπουλος αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μεταξύ άλλων, ο διάσημος χορογράφος μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη και αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της πρώην συζύγου του, Νάντιας Φοντάνα.

Είναι αλήθεια πως η Νάντια Φοντάνα είναι σήμερα σε άσχημη κατάσταση;

Δεν ισχύουν τα όσα ακούστηκαν! Της έχω βγάλει τιμητική σύνταξη και παίρνει τόσα χρήματα για να μπορεί να ζει. Μπορεί να μην βλέπει 100% όπως και εγώ, αλλά βλέπουμε. και είμαστε πανευτυχείς γι’ αυτό. Η Φοντάνα λοιπόν δεν είναι τυφλή και έχει χρήματα για να ζει αξιοπρεπώς. Πριν κάποια χρόνια απλώς πήγε να κάνει κάτι επεμβάσεις στα ισχία της και έβαλε στο Προπο της έναν Αλβανό, ο οποίος της έπαιξε 100.000 ευρώ και την άφησε στο χρέος. Για να ξεχρεώσει λοιπόν, πούλησε και το σπίτι που της είχα πάρει και καταστράφηκε. Από τότε την βοηθάω, παρότι έχουμε χωρίσει. Δεν μπορώ να την εγκαταλείψω.

Τι άποψη έχετε για τον Στέφανο Κασσελάκη;

Δυστυχώς έχω αηδιάσει με όλη αυτή την κατάσταση και ντρέπομαι που η Ελλάδα έφτασε σ’ αυτό το σημείο. Ευτυχώς που έχω ζήσει την παλιά καλή εποχή και το παρελθόν μου δίνει ζωή για το μέλλον. Αν δω τον Κασσελάκη πρωθυπουργό, θα φύγω από την Ελλάδα. Θα πάω Γερμανία, Ιταλία, θα δω. Είναι ντροπή. Απορώ με τα κανάλια που τον κυνηγούν από πίσω. Μόνο στην τουαλέτα δεν τον ακολουθούν. Δεν έχουν θέματα και ασχολούνται με πράγματα που δυστυχώς δεν είναι φυσιολογικά.