Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σωτήρης Λαμάι, πρώην παίκτης του Survivor και μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης, τα χρήματα που βγάζει από το TikTok αλλά και την ιδιαίτερη… πέραση που έχει στα social media.

Μιλώντας για το TikTok, ο επιχειρηματίας είπε «θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη απάτη στην παγκόσμια οικονομία». «Έχω βγάλει αρκετά χρήματα και από το παιχνίδι αυτό. Μπορεί να φτάσει κανείς να βγάλει 10.000 ευρώ… και βάλε από το TikTok! Υπήρχαν μήνες που έφτανα πολύ παραπάνω από αυτό το ποσό και συγκεκριμένα, πριν μπω στο Survivor, είχα μηνιαίο εισόδημα ίσως διπλάσιο και τριπλάσιο από αυτό το ποσό πολλές φορές. Είναι τρελό» ανέφερε, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα.

Όταν βγήκα από το Survivor, η μισή Ελλάδα μου ζήταγε δανεικά – Έχω πέραση στους γκέι

«Το τελευταίο διάστημα, όταν βγήκα από το Survivor, αυτό που μου έκανε τεράστια εντύπωση ήταν πως η μισή Ελλάδα μου ζήταγε δανεικά. Ήταν τρελό! Τέτοια μηνύματα που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση και να πρέπει να δώσεις κιόλας. Και κάτι ακόμη, έχω πάρα πολλή πέραση στους γκέι. Λατρεύω, αγαπάω τους gay! Τους λατρεύω ειλικρινά, λαμβάνω υπέροχα μηνύματα που πολλές φορές, όταν δεν απαντάω, δεν είναι από αγένεια αλλά κοκκινίζω και ντρέπομαι» είπε ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Το γυμνό είναι ότι πιο όμορφο υπάρχει στη φύση, εγώ το λατρεύω και το αγαπάω. Ποτέ δεν ντρέπομαι για το σώμα μου. Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα social media είναι από φωτογραφήσεις, γιατί εγώ έκανα πάρα πολλά χρόνια φωτογραφήσεις. Από τα 18 μου θυμάμαι πως έκανα φωτογραφήσεις είτε γυμνές είτε για εταιρείες ρούχων είτε για οτιδήποτε» κατέληξε ο Σωτήρης Λαμάι.