Η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε στα social media μετά από κάποιες μέρες καθώς επέλεξε να απέχει από αυτά και να απολαμβάνει τις στιγμές με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους με ένα story στο Instagram για την απόφασή της να απέχει για λίγο καιρό από τα social media. «Μου έχετε στείλει αρκετά μηνύματα και με ψάχνετε. Θα επανέλθω σύντομα. Για την ώρα ζω ωραίες στιγμές μακριά από τα social», είχε γράψει.

Ωστόσο, πριν από μερικές ώρες, η Δούκισσα Νομικού έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram με φωτογραφίες από το ταξίδι που έκανε με την οικογένειά της στο εξωτερικό. Η παρουσιάστρια επέλεξε με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δυο παιδιά τους, Σάββα και Αναστασία, να επισκεφτούν την Αμερική.

Αν και η Δούκισσα Νομικού δεν έγραψε ακριβώς το μέρος που βρέθηκε, κάτω από την ανάρτησή της υπήρξε σχόλιο ενός ακολούθου της, ο οποίος αναγνώρισε από τις φωτογραφίες το εθνικό πάρκο Yellowstone που βρίσκεται στην Μοντάνα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.