Ο Λίαμ Γκάλαχερ συνεχίζει να τροφοδοτεί τις φήμες για επανένωση των Oasis, με μια ανάρτηση στα social media, την ώρα που οι φανς του θρυλικού συγκροτήματος περιμένουν με ανυπομονησία τις όποιες ανακοινώσεις.  «Ποτέ δεν μου άρεσε αυτή η λέξη πρώην», έγραψε ο πάλαι ποτέ frontman των Oasis.

Οι Sunday Times ανέφεραν ότι τα αδέλφια Γκάλαχερ -τα οποία βρίσκονται σε διαμάχη τα τελευταία 15 χρόνια- θα επανενωθούν το επόμενο καλοκαίρι για μια εμφάνιση στο στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου και για συναυλίες στο Heaton Park στη γενέτειρά τους, το Μάντσεστερ.

Το δημοσίευμα επικαλείται ως πηγές «ειδικούς της βιομηχανίας» και υποστηρίζει ότι η ανακοίνωση θα μπορούσε να φτάσει ήδη από την Τρίτη (27 Αυγούστου).

Όταν οι Times έγραψαν σχετικά στο Twitter, ο Λίαμ φάνηκε να επιβεβαιώνει ότι προγραμματίζονται συναυλίες, λέγοντας σε έναν χρήστη στο X: «Τα λέμε στο μπροστινό μέρος». Το Glastonbury ελπίζει επίσης να προσελκύσει τα αδέρφια στη σκηνή της, με μια θέση headline ανοιχτή για αυτούς – αν αποφασίσουν να το επιδιώξουν.

Θα είναι η πρώτη φορά που τα αδέρφια Gallaher θα εμφανιστούν στη σκηνή, από το 2009 μετά τον τσακωμό τους. Ήταν στα παρασκήνια στο Παρίσι που ο Liam κατέστρεψε μια από τις κιθάρες του μεγαλύτερου αδελφού του και έκανε τον Νόελ να παραιτηθεί δραματικά, τερματίζοντας τη συνεργασία τους.