Ένα βίντεο στο TikTok το οποίο απεικονίζει την Αναστασία Γιούσεφ να χορεύει σε πανηγύρι στην Εύβοια κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή χορεύτερια βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες σε ένα πανηγύρι στην Εύβοια, όπου ήταν προσκεκλημένη ώστε να διασκεδάσει τον κόσμο με τις χορευτικές της ικανότητες. Άτομο που βρέθηκε στο πανηγύρι τράβηξε βίντεο την χορεύτρια και το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, σημειώνοντας: «Εντωμεταξύ εγώ να χορέψω την Ιτιά πήγα, αλλά τελικά την χόρεψε η Γιούσεφ αστεράκια μου».

@eremp_

Εγώ σε πανηγύρι πήγα! *να επισημάνω πως ο ήχος με το σόλο έχει προστεθεί δεν είναι ο πραγματικός* καθώς το βίντεο έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα #fyp #fypシ゚ #foryou #foryoupage #fypage #viral #klarina #panigiria #tiktok #arismougopetros @aris_mougopetros 🦇

♬ πρωτότυπος ήχος – aris_mougopetros 🦇

Κάποιοι χαρακτήρισαν το όλο σκηνικό ως «τραγικό». Ένας χρήστης ανέφερε: «Μερακλής ο πρόεδρος του χωριού που το διοργάνωσε» με κάποιον να του απαντάει: «Άντε και πανηγύρι με Σνικ, Τρανό και Light».

Πάντως η Αναστασία Γιούσεφ σε βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της στο ΤikTok τόνισε ότι «εγώ προειδοποίησα τις μεγάλες ηλικίες. Τι έργο έπαιξα στα παππούδια όταν κατέβηκα δεν φαντάζεστε».