Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου φωτογραφίζονται πρώτη φορά μαζί για το περιοδικό «ΟΚ!» και δεν κρύβουν την ευτυχία τους. Οι δύο ηθοποιού που πρωταγωνίστηκαν στον «Σασμό» παραχώρησαν μια κοινή συνέντευξη και απάντησαν σε ερώτηση για το αν είναι ζευγάρι.

H ερώτηση που δέχτηκαν ήταν η εξής: «Ζήσατε έναν θυελλώδη τηλεοπτικό έρωτα. Είναι αυτή η περίπτωση που η ζωή μιμείται την τέχνη;» με τον Δημήτρη Λάλο να απαντά: «Πιστεύω ότι η τέχνη δεν μπορεί ούτε καν να φανταστεί τι μπορεί να σου φέρει η ζωή».

Όσο για το αν θα ερχόταν αυτή η εξέλιξη στη σχέση τους αν δεν προϋπήρχε το τηλεοπτικό παρελθόν τους, ο Δημήτρης Λάλος δήλωσε: «Αυτό είναι συμπτωματικό, δεν προκάλεσε το ένα το άλλο. Δεν έχει να κάνει με ό,τι συνέβαινε στους τηλεοπτικούς μας χαρακτήρες. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι η επαφή μας εκτός σκηνής».

Tέλος, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου σημείωσε στο περιοδικό: «Όχι, μας αρέσει και να παίζουμε μαζί. Όμως είναι αλήθεια αυτό που λέει ο Δημήτρης. Δημήτρης. Και επειδή ακριβώς μας αρέσει να παίζουμε μαζί, ετοιμάζουμε κάτι ωραίο θεατρικά για το φθινόπωρο».

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ετοιμάζονται να ζήσουν για μια νύχτα τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο, τον ρομαντικό και παράφορο έρωτα που σφράγισε τη σχέση του Φρέντερικ Σοπέν και της Γεωργίας Σάνδη.