Ο Τζορτζ Κλούνεϊ προσφέρει ένα εισιτήριο για τον παράδεισο στους θαυμαστές του για καλό σκοπό, μια νύχτα στην πόλη μαζί του!

Ο 63χρονος δημοπρατεί τον εαυτό τουτον επόμενο μήνα μαζί με το Charitybuzz.

Η δημοπρασία με τίτλο «A Good Evening with George Clooney» θα έχει έναν τυχερό υποψήφιο που υα παρευρεθεί σε μια « προσωπική» βραδιά στη Νέα Υόρκη με τον ηθοποιό.

Η δημοπρασία ξεκίνησε από τα 10.000 δολάρια και αυτή τη στιγμή έχει φτάσει τα 31.000 δολάρια. Η φιλανθρωπική οργάνωση ελπίζει να συγκεντρώσει 60.000 δολάρια για τη βραδινή έξοδο με τον Κλούνεϊ σύμφωνα με την New York Post.

Το δελτίο τύπου αναφέρει σχετικά με το φιλανθρωπικό ίδρυμα που επέλεξε ο σταρ του «ER»: «Το Ίδρυμα Κλούνεϊ για τη Δικαιοσύνη διεκδικεί δικαιοσύνη για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο. Το ιδιωτικό δείπνο-πάρτι συγκεντρώνει χρήματα για το Waging Justice for Women».

Και συνέχισε: «Το ίδρυμα διαθέτει πολλαπλά προγράμματα (TrialWatch, Waging Justice for Women και The Docket) που είναι αφιερωμένα στην απονομή δικαιοσύνης στους πιο ευάλωτους ανθρώπους ανάμεσά μας».

Ο νικητής θα μπορεί επίσης να φέρει μαζί του έναν καλεσμένο σε ένα ιδιωτικό κοκτέιλ πριν από το δείπνο του.

Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί στις 6:30 μ.μ. στις 24 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη και θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα φωτογράφησης.

«Ελάτε μαζί με τον κ. Κλούνεϊ για ένα ιδιωτικό κοκτέιλ πριν από το δείπνο, βγάλτε φωτογραφίες και απολαύστε ένα ιδιωτικό, προσωπικό δείπνο και ερωτήσεις και απαντήσεις», προστίθεται στην ανακοίνωση.