Ο Έντουιν Κάστρο είναι ο τυχερός νικητής του Powerball των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Πρόσφατα, οι παπαράτσι τον είδαν να φλερτάρει με μια νέα φίλη του, αφού φέρεται να μοιράστηκαν μια νύχτα στην πόλη του Λος Άντζελες.

Ο 31χρονος Κάστρο εθεάθη το πρωί της Τετάρτης με το περίπου 20 ετών μοντέλο του Instagram Πέιτεν Βίνσεντ. Και οι δύο φορούσαν τα ίδια ρούχα με το προηγούμενο βράδυ για ένα ραντεβού στέκι διασημοτήτων Nobu, σύμφωνα με τη New York Post.

Οι φωτογράφοι «τσάκωσαν» το ζευγάρι πίσω στο Nobu το πρωί της Τετάρτης με την Porsche του Κάστρο. Δεν έλειψαν οι αγκαλιές και τα φιλιά.

Είναι η πρώτη φορά που ο Κάστρο και η Βίνσεντ, η οποία μοιράζεται φωτογραφίες της σε glam πάρτι με τους 125.000 followers της στο Instagram, εντοπίστηκαν μαζί.

Τον Φεβρουάριο, ο Κάστρο έκανε βόλτες στο Λος Άντζελες με την vintage Porsche του με μια διαφορετική μυστηριώδη μελαχρινή.

Μήνες πριν από αυτό εθεάθη να κυκλοφορεί με μια τρίτη νεαρή κοπέλα.

Ο Κάστρο κέρδισε το ποσό-ρεκόρ το 2022, επιλέγοντας να πάρει ένα εφάπαξ ποσό 997,6 εκατομμυρίων δολαρίων αντί να εισπράξει ετήσιες πληρωμές, σύμφωνα με τη Λοταρία της Καλιφόρνιας.

Έδωσε 47 εκατομμύρια δολάρια για μια τεράστια έπαυλη στους λόφους του Χόλιγουντ, ενώ πήρε και ένα τεράστιο σπίτι για τους γονείς του στην Αλταντίνα της Καλιφόρνια.

Ο Κάστρο έκανε επίσης ένα πολυτελές ταξίδι στα νησιά Φίτζι με τους φίλους του πριν γίνει γνωστή η ταυτότητά του.