O Θάνος Μπίρκος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, τόσο για το μπούλινγκ που έχει δεχθεί για τα κιλά του αλλά και για τις αντιδράσεις που σήκωσε η παράσταση της Λένας Κιτσοπούλου, στην οποία συμμετείχε, το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε αρχικά πως η περσινή παράσταση στην Επίδαυρο ήταν μια δουλειά την οποία κάναμε με αγάπη και σίγουρα με κέφι. Η παράσταση και το έργο του Αριστοφάνη από γραφής, από τον Αριστοφάνη και τα αρχαία χρόνια, περιέγραψε λίγο αυτό που έγινε μετά. Στην Επίδαυρο υπήρξε μια υπερβολή μετά, ως προς τις αντιδράσεις, εμείς όμως ήμασταν στρατευμένοι και πειθαρχημένοι να κάνουμε τη δουλειά μας.

«Ο καθένας έχει δικαίωμα και έχει ελεύθερη βούληση να δεχθεί ή να μην δεχθεί ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Η λεκτική αντίδραση υπήρχε αλλά εγώ το έβλεπα πραγματικά σαν κομμάτι της παράστασης γιατί αντιπροσώπευα ένα κομμάτι της κοινωνίας που δέχεται μπούλινγκ».

«Έχω υποστεί bullying αλλά οτιδήποτε κι αν έχω ακούσει, το έχω κάνει «ασπίδα» μου. Δεν έχω εγώ το πρόβλημα που δεν μπορεί να αντέξει ο άλλος να με βλέπει με αυτά τα κιλά. Αν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας και πρέπει να χάσω κιλά για λόγους υγείας, βεβαίως, θα μπω στη διαδικασία και η υγεία είναι πάνω από όλα. Για την εικόνα μου όμως; Αυτό είναι παρεμβατικό (σ.σ. τα σχόλια των άλλων) από την άποψη ότι δεν ξυπνάς εσύ κάθε πρωί να δεις εμένα στον καθρέφτη. «Είμαι όμορφος», εγώ αυτό λέω» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Θάνος Μπίρκος στη νέα καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Ένα κομμάτι το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο είναι η ερωτική ανταπόκριση που υπάρχει, το να είμαστε δηλαδή αρεστοί ερωτικά. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει τέτοιο «εμπόδιο» έχουμε όλοι γοητεία»