Η Ζήνα Κουτσελίνη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές φανερά συγκινημένη, την ίδια μέρα που το STAR ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της για δέκατη χρονιά.

«Ήταν μια χρονιά πολύ δημιουργική για εμένα έχοντας και τη βραδινή και τη μεσημεριανή ζώνη. Θέλω να ευχαριστήσω πάνω από όλα το Star που με εμπιστεύθηκε εννέα τηλεοπτικές χρονιές. Το Star δεν είναι ακέφαλο και απρόσωπο, έχει τους ανθρώπους του που έχουμε κλάψει και γελάσει παρέα» είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Οι άνθρωποι έχουν ψυχή και όταν ενώνονται γίνονται ένα για τα δύσκολα και τα εύκολα. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, γιατί εδώ και εννέα τηλεοπτικές σεζόν μας δίνετε πρωτιά. Και η πρωτιά δεν είναι μόνο τα νούμερα τηλεθέασης, είναι η καρδιά σας. Ακόμα και στη δύσκολη περίοδο εσείς μου στέλνατε καρδιές και αγκαλιές και με ηρεμούσατε για να μπορέσω να κοιμηθώ το βράδυ. Υποκλίνομαι στην αγάπη και την αγκαλιά σας. Είμαστε οικογένεια και δεν υπάρχει κάποιος εκεί έξω που να μπορεί να μαυρίσει την καρδιά μου, γιατί είναι τόσες οι φωτεινές αγκαλιές σας που με κάνουν να κοιμάμαι ήσυχη γνωρίζοντας την αλήθεια της ψυχής σας» πρόσθεσε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».