Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» θα βρεθεί αυτό το Σάββατο (29/6) η Όλγα Λαφαζάνη, συζητώντας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για την ενδοσχολική βία. Η δημοσιογράφος περιγράφει τη σοκαριστική εμπειρία που έζησε όταν έλαβε ένα μέιλ από το σχολείο της κόρης της πως το παιδί θα επιστρέψει σπίτι κουρεμένο.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης. «Κάποια στιγμή λοιπόν δέχομαι ένα μέιλ, ήταν περίπου στις 12:00 το μεσημέρι. Έλεγε: “σήμερα το παιδί σας θα επιστρέψει με κουρεμένα τα μαλλιά του, μην ανησυχήσετε, έγινε ένα ατύχημα στο διάλειμμα, πήραν κάποια άλλα παιδάκια το ψαλίδι και της έκοψαν τα μαλλιά”» περιέγραψε αρχικά η Όλγα Λαφαζάνη.

«Εννοείται ότι εγώ δεν πίστευα αυτό που διάβαζα. Μίλησα κατευθείαν στο τηλέφωνο, μου είπαν: μην ανησυχείτε, δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό, είναι δύο τούφες, το προλάβαμε» πρόσθεσε.

«Επέστρεψε στο σπίτι. Εγώ δεν ήθελα να πάω να την πάρω, για να μη δώσω έκταση σε όλο αυτό που είχε συμβεί ήδη και τη φοβίσω ακόμα περισσότερο. Της είχαν κουρέψει 2-3 τούφες στο μπροστινό μέρος. Δεν έχει σχέση το πόσο, έχει σημασία η πράξη. Ήταν τρομαγμένη χωρίς να το δείχνει, πολύ στεναχωρημένη», κατέληξε η Όλγα Λαφαζάνη.