Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τη Στέλλα Γκαντώνα το πρωί της Πέμπτης 27/06 έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό που εργάζεται και η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων σχολίασε την συνεργασία της με τον Ντίνο Σιωμόπουλο όσο και για το τηλεοπτικό διαζύγιο του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου

Πιο συγκεκριμένα, η Στέλλα Γκαντώνα εξομολογήθηκε πως «δεν ξέρω αν υπάρχει μυστική συνταγή για την επιτυχία στην τηλεόραση. Η δική μας συνταγή είναι η δουλειά, η προσπάθεια μας, είμαστε πάνω από την εκπομπή όλη την ημέρα και εμείς και οι συνεργάτες μας. Σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο και το να ταιριάζεις με τον άλλον, το οποίο είναι και λίγο… λαχείο».

«Καλώς εχόντων των πραγμάτων ετοιμαζόμαστε για την 5η πια σεζόν στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο. Περνάνε τα χρόνια γρήγορα! Είμαι καλά εκεί που είμαι τώρα με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και περνάω ωραία. Τώρα, τι θα συμβεί στο μέλλον δεν μπορώ να το ξέρω. Δεν θέλω να λέω και ποτέ στη ζωή γιατί όσες φορές το έχω πει, γενικά και όχι μόνο στα επαγγελματικά, το βρίσκω μπροστά μου» είπε η ίδια.

«Ξέρω προσωπικά και τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, τους εκτιμώ και τους δυο πολύ. Επαγγελματικά δεν χρειάζεται να πω κάτι, ο Γιώργος είναι η ίδια η τηλεόραση και η Μαρία είναι καταξιωμένη σε αυτό που κάνει. Κάθε επαγγελματίας κάνει τις επιλογές που ο ίδιος θεωρεί ότι είναι οι καλύτερες για εκείνον» υπογράμμισε η Στέλλα Γκαντώνα.