Η Αναστασία μίλησε με πολλή αγάπη για την περιοχή στην οποία μεγάλωσε. Τα Μέγαρα για την αγαπητή τραγουδίστρια είναι το μέρος στο οποίο νιώθει ασφάλεια και θα μπορούσε να γίνει μέχρι και… δήμαρχος, όπως δήλωσε.

Η Αναστασία βρέθηκε στην εκπομπή «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4», στην οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τους παιδικούς της φίλους αλλά και για το πώς διαχειρίζεται την επιτυχία της.

«Μεγάλωσα στα Μέγαρα. Ήμουν μέσα σε όλα, θα μπορούσα να γίνω δήμαρχος στα Μέγαρα. Ακόμα και τώρα μένω εκεί με τους γονείς μου, δεν θέλω να φύγω. Για εμένα είναι μοναδικό το να φεύγω από την Αθήνα και να πηγαίνω εκεί, σε ένα ασφαλές περιβάλλον για εμένα.

Οι φίλοι μου είναι αυτοί που θα ζητήσω τη γνώμη τους για το οτιδήποτε. Αυτοί που μεγάλωσα μαζί τους. Με την επιτυχία σίγουρα θα έρθουν στη ζωή σου άλλοι άνθρωποι, αλλά νομίζω όλοι έχουμε την αντίληψη να καταλάβουμε, γιατί έρχεται κοντά μας κάποιος».

Τέλος, αναφέρθηκε στην απότομη επιτυχία που γνώρισε, αλλά και στο πώς τη διαχειρίζεται. «Μέσα μου δεν αλλάζει τίποτα με τα πολλά views που έχουν τα τραγούδια μου. Δεν υπάρχει μέρα που να έχω σταματήσει να δουλεύω», είπε.

Κλείνοντας, συμπλήρωσε: «Η επιτυχία μου ήρθε σαν σφαλιάρα. Η αγάπη του κόσμου πολλές φορές σου δημιουργεί ένα βάρος. Αν εγώ πιστεύω ότι κάποια άποψη που έχω πάνω σε ένα θέμα δεν είναι καλή για κάποιον άλλο, δεν την λέω. Όταν τρέχεις για πράγματα, δεν χαίρεσαι πολύ την επιτυχία».