Την «μπηχτή» της Αθηναΐδας Νέγκα στη Μαρίνα Σάττι για το χασμουρητό της στη Eurovision σχολίασε η Δανάη Μπάρκα στην πρωινή εκπομπή της στο Mega.

«Σαφώς και δεν πλήττεται η Μαρίνα. Όσοι την αγαπούσαμε την αγαπάμε, μη σας πω και λίγο παραπάνω μετά από το χθεσινό. Η Αθηναΐς Νέγκα μιλάει σαν να την υποχρέωσαν να πάει στα MAD, ενώ τα MAD είναι μία γιορτή που σε καλούν, αν μπορείς πας, αν όχι δεν πας. Αυτή η δήλωση σε σχέση με το “ένιωσα αμήχανα που θα βράβευα τη Μαρίνα”… Ξέρεις από πριν ποιον θα βραβεύσεις. Μην πας, αν είναι έτσι» σχολίασε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Μπορείς πολύ ευγενικά να πεις στους διοργανωτές ότι θα ήθελες να βραβεύσεις κάποιον άλλο. Σίγουρα θα μπορούσε να γίνει κάτι αλλιώς. Και άλλες γυναίκες ήθελαν να τοποθετηθούν, όπως η Δέσποινα Βανδή και η Κατερίνα Λιόλιου, για κοινωνικά θέματα. Τέτοιες στιγμές μπορεί να υπάρξουν, όλοι μπορούμε να πούμε πράγματα τη λάθος στιγμή. Είτε συμφωνείς με έναν άνθρωπο είτε διαφωνείς, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το πού και πώς τοποθετείσαι» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Mega.

«Δηλαδή για δέκα χρόνια τώρα όποτε βλέπουμε τη Μαρίνα Σάττι θα χασμουριόμαστε; Να πεις τώρα αυτό το πράγμα σε βραβεία; Εμένα αυτό μου κάνει εντύπωση» ανέφερε η οικοδέσποινα του «Πάμε Δανάη».