Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα είναι ξανά ζευγάρι μετά από τον ολιγοήμερο χωρισμό που συζητήθηκε αρκετά.

Κατά τη διάρκεια του Roland Garros η μητέρα του Έλληνα τενίστα, Τζούλια Σαλνίκοβα Αποστόλη, είχε δηλώσει πως η κοπέλα του γιου της «είναι ένα κορίτσι χωρίς αυτοπεποίθηση», ενώ τόνισε πως: «δεν με ρώτησε κανείς για την επανασύνδεση».

Από την πλευρά του ο Στέφανος διαφώνησε κάθετα με την άποψη της μητέρας του στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του λέγοντας πως: «Η κυρία Μπαντόσα έχει πολλή αυτοπεποίθηση».

Σήμερα, η Τζούλια Σαλνίκοβα Αποστόλη με νέες δηλώσεις της προσπάθησε να «μαζέψει» τα σχόλια για τη σύντροφο του γιου της λέγοντας: «Ο Στέφανος και η Πάουλα είναι στην Ελλάδα. Είναι και ο Απόστολος εκεί, η κόρη μου θα πάει επίσης οπότε είναι οικογενειακά. Κάνουν διακοπές και προπονήσεις. Δεν ξέχασαν τις υποχρεώσεις τους γιατί έρχεται και το Wimbledon. Οπότε προετοιμάζονται και για αυτό».

Μάλιστα, στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι: «η Πάουλα είναι μαχήτρια στο court. Οι αθλητές μαθαίνουν πολλά για την αγωνιστικότητα, για το άθλημα, για το πως να είναι σκληροί την κρίσιμη στιγμή. Είναι ένα πράγμα να είσαι στο court και να κερδίζεις έναν αγώνα και είναι κάτι εντελώς διαφορετικό να είσαι εκτός court και να οργανώνεις τη ζωή σου. Εκτός γηπέδου χρειάζονται όλοι υποστήριξη. Όχι μόνο η Πάουλα, όλοι. Είμαι βέβαιη για αυτό. Νομίζω ότι ξέρουν ο ένας τον άλλον πολύ καλά γιατί όταν είναι μαζί είναι συνέχεια μαζί. Περνούν 24 ώρες την ημέρα μαζί. Νομίζω ότι έχουν καταλάβει τις δυνατότητες ο ένας του άλλου και είμαι βέβαιη για τον Στέφανο. Ξέρω ότι είναι ένας καλός άνθρωπος. Είμαι σίγουρη ότι ο Στέφανος είναι ερωτευμένος με την Πάουλα και έτσι είναι. Ρωτούν μερικές φορές τη συμβουλή μου. Είμαι η μαμά του Στέφανου, αλλά προστατεύω πάντα τα κορίτσια. Πάντα σε όλες τις σχέσεις των γιων μου».

Για το ενδεχόμενο να αποκτήσει σύντομα εγγόνια είπε: «είναι στη μέση της καριέρας τους. Όχι στο τέλος. Έχουμε χρόνο. Στη μέση της καριέρας σου δεν σταματάς. Κάποιοι το κάνουν, αλλά δεν νομίζω ότι το σκέφτονται, δεν είμαι σίγουρη».