Η Μαρία Αντωνά απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που τη συνάντησαν χθες βράδυ σε κοσμική εκδήλωση. Η ραδιοφωνική παραγωγός δεν θέλησε να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούσαν τον Γιώργο Λιάγκα και τόνισε ότι θέλει να κρατά χαμηλό προφίλ όσον αφορά τα προσωπικά της.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Με ρωτάτε συνέχεια για αυτό. Επειδή όλο το διάστημα που με γνωρίζετε, έχω απασχολήσει αρκετά με τα προσωπικά μου, έχω αποφασίσει να είμαι πιο ταπεινή και πιο low profile στο κομμάτι αυτό» σημείωσε η Μαρία Αντωνά. Οσο για τον πρώην σύντροφό της, η Μαρία Αντωνά σχολίασε: «Δεν έχω να πω κάτι για τον Άρη Σοϊλέδη, εύχομαι τα καλύτερα και σε εκείνον και σε όλο τον κόσμο. Και καλό καλοκαίρι».

Την ίδια ώρα, ο Άρης Σοϊλέδης βρίσκεται στη Μύκονο με τη σύντροφό του, Μαριλίνα Κυπαρίσση. Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στο νησί των Ανέμων και δεν κρύβει τον έρωτά του. Μάλιστα, ο Άρης Σοϊλέδης δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram όπου τους βλέπουμε να ποζάρουν μπροστά σε έναν καθρέφτη.

 Το τηλεφώνημα της Μαρίας Αντωνά για τη φωτογραφία της με τον Γιώργο Λιάγκα

Μια φωτογραφία με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά μέσα στη θάλασσα παρουσίασε το okmag και ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε το παρασκήνιο και πώς έφτασε η συγκεκριμένη εικόνα στο site. Όπως είπε ο δημοσιογράφος, η φωτογραφία έφτασε στο site από αναγνώστη, ενώ η Μαρία Αντωνά τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να μάθει πώς βρέθηκε στα χέρια τους η συγκεκριμένη φωτογραφία.

«Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση, η Μαρία Αντωνά επικοινώνησε μαζί μου και με ωραίο τρόπο, με ρώτησε πώς βρέθηκε η φωτογραφία. Της είπα ότι μας την έστειλε αναγνώστης», είπε χαρακτηριστικά στο «Πρωινό Σουσού», ο Νίκος Γεωργιάδης.