«Kυνηγούσε κορίτσια πιεστικά», είπε σήμερα ο Ιάκωβος Μυλωνάς για τον Πέτρο Φιλιππίδη, με αφορμή την αναβολή της δίκης του.

Μιλώντας στο «Πρωινό Σου Σου» ο ηθοποιός είπε: «Εγώ πιστεύω ότι λάθη θα γίνουν, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος να τα μαζέψεις. Άλλο είναι να κάνεις λάθη και άλλο εγκληματικές ενέργειες», ενώ συμπλήρωσε πως «κυνηγούσε τα κορίτσια έντονα και πιεστικά, μου το έχουν πει κορίτσια, συνάδελφοι».

«Αυτά τα τέρατα, με τους βιασμούς και τις απόπειρες βιασμών, δεν είχα ιδέα ότι συμβαίνουν, ούτε ότι αυτός εμφανιζόταν στα παρασκήνια με έξω τα γεννητικά του όργανα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, ο Ιάκωβος Μυλωνάς εξήγησε τι εννοεί με τη φράση: «Κυνηγούσε πιεστικά τα κορίτσια», λέγοντας: «Κυνηγούσε πιεστικά, πήγαινε και χτυπούσε τα κουδούνια τους».

Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες που κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη τόνισε πως: «Η Λένα Δροσάκη και η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους περνάνε Γολγοθά. Η αναβολή της δίκης έγινε επίτηδες, για να κουραστούν τα κορίτσια και να μην έχουν δύναμη να πολεμήσουν. Το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη δεν θα καθαρίσει, ο χώρος του θεάτρου δεν είναι φιλικά προσκείμενος».

Τέλος, ανέφερε ότι ο ηθοποιός πρέπει να μείνει μακριά από το θέατρο και ότι είναι δειλός για να επαναλάβει φερόμενες πράξεις που του αποδίδονται.

«Είναι δειλός, δεν θα το κάνει έξω. Θα χρησιμοποιήσει την εξουσία του για να το κάνει πάλι. Θα εκδικηθεί όλους αυτούς που είπαν άσχημα λόγια για αυτόν», ανέφερε χαρακτηριστικά.