Για τον σύντομο διάλογο που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο Εφετείο, όπου χθες πήρε αναβολή η δίκη του, μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Με όρισαν ως μάρτυρα, μέχρι να τελειώσει η δίκη δεν θα κάνω καμιά δήλωση. Είχαμε ξαναμιλήσει και στην προηγούμενη δίκη με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Από τότε έως τώρα δεν είχαμε ξαναμιλήσει και δεν θέλω εγώ, παρά όταν τελειώσει αυτή η ιστορία» είπε αρχικά ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΗ, μιλώντας στο Πρωινό.

«Εγώ ξέρω τι οφείλω στον Πέτρο, αλλά όταν ένας άνθρωπος κλονίζεται από πράγματα που ακούει, πρέπει να περιμένει τη δίκη» συνέχισε.

«Δεν θα σας απαντήσω για το τι είπαμε. Άκουσαν λεπτομέρειες αυτής της τρίλεπτης συζήτησης;» ανέφερε στο αν ισχύει ότι ο κ. Μπιμπίλας προέτρεψε τον κ. Φιλιππίδη να ζητήσει συγγνώμη.

«Δεν αισθάνθηκα δυσαρέσκεια από την πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη» είπε στη συνέχεια.

«Δεν ήμασταν μόνο φίλοι με τον Πέτρο. Μου έχει σταθεί σε δύσκολη στιγμή της ζωής μου, όπως του έχω σταθεί κι εγώ. Όταν έχεις κάποιον φίλο σου, θα τον έχεις μέσα στην καρδιά σου για πάντα φίλο. Όταν θα είσαι στο δικαστήριο θα πεις την αλήθεια. Η φιλία δεν είναι πάνω από την αλήθεια. Η φιλία είναι φιλία και η αλήθεια που έχεις μάθει, είναι αλήθεια», υποστήριξε.

«Με φώναξε ο Πέτρος και μιλήσαμε. Ήταν πλάι μου. Δεν αισθάνθηκα αμηχανία. Τον τελευταίο καιρό, έχω εισπράξει αχαριστία. Έχω γίνει τόσο ψύχραιμος κι υπομονετικός. Δεν ήταν κουβέντα παραπόνων από τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αυτά, δεν θα πω άλλα. Εγώ δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι υπήρχε πάγος ανάμεσά μας. Ένας έντιμος ειλικρινής μάρτυρας δεν αλλάζει στάση» κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.