Με σκληρό τρόπο μίλησε ο Δημήτρης Παπανώτας τόσο για την Μπέττυ Μαγγίρα όσο και για τον Δημήτρη Μακαλιά με τους οποίους εδώ και λίγο καιρό υπάρχει τηλεοπτική κόντρα, η οποία δεν φαίνεται να έχει κοπάσει. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος βλέποντας μια φωτογραφία της Μπέττυς Μαγγίρα αρχικά σχολίασε στην εκπομπή «After Dark»: «Ποια είναι η κυρία; Είναι από τους ανθρώπους που δεν θα έκανα ποτέ παρέα, δεν θα είχα τίποτα να συζητήσω, είμαστε τελείως διαφορετικοί άνθρωποι».

Στη συνέχεια στη φωτογραφία του Δημήτρη Μακαλιά, ο Δημήτρης Παπανώτας σημείωσε: «Και στη Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά πρέπει να τους μάθει κάποιος τη δεοντολογία. Από εκεί ξεκίνησε το κακό από αυτή την εκπομπή, δεν θέλω να σχολιάζω ανθρώπους που σου βάζουν στο στόμα σου μία δήλωση που δεν έχεις κάνει ποτέ».

Η απάντηση του Δημήτρη Μακαλιά

«Δεν θα σχολιάσω τίποτα απολύτως, του εύχομαι να είναι υγιής. Δεν με απασχολεί καθόλου, δεν θέλω να συνεχίσω κάτι το οποίο δεν θα συνεχιστεί με χιούμορ και αγάπη. Όσο αυτό δεν υπάρχει στο πεδίο, το αφήνω», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.